G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MEHMET SEKMEN ATOM KARINCA GİBİ

MEHMET SEKMEN ATOM KARINCA GİBİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hiç görülmemiş bir performansla 24 Haziran için çalışıyor

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen hiç görülmemiş bir performansla 24 Haziran için çalışıyor. Gece gündüz demeden Erzurum´un her ilçesini, her mahallesini, her sokağını karış karış gezen Başkan Sekmen, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. 

Bugün ekibiyle birlikte Çat İlçesine çıkarma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen deyim yerindeyse Atom Karınca gibi 24 Haziran seçimleri için çalışıyor. Çat İlçe teşkilatınında eşlik ettiği ziyarette Çat halkı ile görüşen Mehmet Sekmen 24 Haziran seçimleri için Çat halkından ve esnaftan destek istedi. Gittiği her yerde 24 Haziran´ın önemine dikkat çeken Başkan Sekmen, ?halkımızın desteği ile bu öenemli sınavdan zafer ile çıkacağız? dedi. 

Çat halkının kendisine gösterdiği ilgiden ve sevgiden aşırı derecede memnun olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ?Çat İlçemizdeki vatandaşlarımız bizleri bağırlarına bastılar, Cumhurbaşkanımıza olan bağlılıklarını bir kez daha gösterdiler. Sıkmadık el bırakmayacağız, durmak yok yola devam. Esnaflarımızı gezdik, vatandaşlarımızın dilek ve taleplerini dinledilk. Çat halkının ilgi ve alakaları bizleri fazlasıyla memnun etti. Çat kararını vermiş, devam diyor.? şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli