G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Mevlüt Said Keleş´e darbe üstüne darbe geliyor.

Mevlüt Said Keleş´e darbe üstüne darbe geliyor.

Mevlüt Said Keleş´e darbe üstüne darbe geliyor.

 

Seçimlere hazırlanan Atatürk Üniversitesi´nde heyecan dorukta. Siyasi desteğini yitirdikten sonra, şehir ayağında da destek bulamayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Said Keleş´e bir şok da öğretim üyelerinden geldi. Geçen dönem Rektör Hikmet Koçak´ın Yardımcılığını yürüten ve Kırkıncı Hoca Cemaatinin Atatürk Üniversitesi´ndeki Rektör Hikmet Koçak´tan sonra gelen isim olarak bildiği Prof. Dr. Mevlüt Said Keleş geçtiğimiz günlerde Aday olduğunu açıklamasının ardından, pek çok Kırkıncı Cemaatine gönül veren öğretim görevlilerinin, blok halinde başka arayışlara yöneldikleri haber merkezimize gelmeye başladı.

Seçime giden Üniversitede, kartlar yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Bir satranç oyununu anımsatan Rektörlük seçimlerinde şans tanınmayan Hikmet Koçak´ın ekibinden olduğu herkes tarafından bilinen Mevlüt Said Keleş´e darbe üstüne darbe geliyor. Siyasi desteğini yitiren Mevlüt Said Keleş, şehir ayağında da aradığı desteği bulamazken, elinde bulundurduğu Kırkıncı Cemaati ve mavi boncuklarını dağıtmasına rağmen destek bulamıyor. 

Rektör Hikmet Koçak´ın Ekibinden hiç kimseye şans vermeyen öğretim görevlileri ve geçtiğimiz dönem Hikmet Koçak ve ekibini destekleyen yüzlerce öğretim üyesinin blok halinde değişik arayışlara geçtikleri haberi merkezimize geldi. İsmi bizde bulunan bu isimlerin ?Hikmet Koçak´ın ekibinden olan kişiler ile Üniversite bir arpa boyu yol alamaz? düşüncesi içinde oldukları belirtiliyor.

Erzurum için yeni bir ekip ve yeni bir isimin elzem olduğunu belirten öğretim üyeleri,Hikmet Koçak´ın ekibinden olan hiç kimseye ve özellikle Mevlüt Said Keleş´in seçilmesi durumunda pek çok deneyimli hocanın buradan ayrılıp, yanlı kadrolaşmaların ise son hız devam edeceğini vurguladılar.

 



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false