G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MHP ERZURUM´DA SAHURA KADAR SAHADA

MHP ERZURUM´DA SAHURA KADAR SAHADA

MHP Erzurum Milletvekili Adayları saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

MHP Erzurum Milletvekili Adayları saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Teşkilatı Naim Karataş Başkanlığında bu seçimlerde herşeyi sıkı tutuyor. Adaylara haftalık çalışma programı hazırlayan MHP Erzurum İl Başkanlığı yetkilileri 24 Haziran´a kadar Erzurum sınırları içerisinde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız dediler. Öte yandan Sahura kadar aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini belirten MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ise açıklamalarda bulundu.

Seçimde saha çalışmalarının programlandığı, stratejilerin belirlendiği MHP Erzurum İl Başkanlığı, Erzurum milletvekili adaylarının çalışma programlarını haftalık belirliyor. Buna göre, Milletvekili Adaylarımız Teşkilatlarımızda görevli 5 veya 6´şar kişilik gruplar halinde, seçim bölgelerinde dolaşacak, tüm kapıları çalarak oy isteyecek. Çalışmalar, iftar saatine kadar sürecek. Adaylar, iftarın ardından sahura kadar da yine sahada olacak.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, geçen cumartesi gününden itibaren adayların sahaya indiklerini ve çok güzel tepkiler aldıklarını öne sürdü. Erzurum´un her noktasının ve  vatandaşların tümünün kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Naim Karataş, "Ne kadar çok vatandaşa ulaşabilirsek, dokunabilirsek o kadar mutlu olacağız. Oy almaktan çok bizi tanımlarını istiyoruz. Derdimizin Erzurum olduğunu onlara anlatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

SAHURA KADAR ÇALIŞMA VAR

Çalışmaların tüm gün iftara kadar, iftardan da sahura kadar devam ettiğini açıklayan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "Her şey oy demek değil. Asla siyaset yapmıyoruz. Siyaset konuşmuyoruz" Şehir merkezinde ve en ucra kırsalda yaşayan her vatandaşımızın istek ve taleplerini dinliyoruz diye konuşan Naim Karataş, MHP Erzurum Milletvekili Adaylarının önceliği Erzurum´da alışılmış seçim öncesi kapı dövüp hal hatır soran oy isteyen Milletvekili profilini ortadan kaldırıp, Tüm İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte 24 Hairan seçimlerinin Ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu halka anlatmak için sahaya inmiş bulunuyoruz. Gerek MHP Erzurum İl Teşkilatında görevli arkadaşlarım gerekse Tüm İlçe Teşkilatlarımızda görev yapan tüm Ülküdaşlarımızla birlikte yılmadan, usanmadan ve bıkmadan sahura kadar aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.



Anahtar Kelimeler: ERZURUM SAHURA KADAR SAHADA
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı