G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MHP´de aday adaylarına FETÖ incelemesi!

MHP´de aday adaylarına FETÖ incelemesi!

Milliyetçi Hareket Partisi, 24 Haziran´da milletvekili olmak isteyen ve başvuruda bulunan aday adaylarını FETÖ incelemesine aldı

 

 

MHP´de milletvekili aday adayı başvuruları, FETÖ´den sızma olmaması amacıyla incelemeye alındı. Partide hukukçulardan oluşan güvenlik soruşturması grubu, 1815 aday adayının başvurusunu detaylı bir şekilde ele alacak. Bu incelemenin ardından başvurular, Milletvekili Aday Adayı Değerlendirme Komisyonu´nca pazartesi gününden itibaren değerlendirilecek.

MHP´de, 24 Haziran´da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27´nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adayı başvuruları, FETÖ´den sızma olmaması için incelemeye alındı. Bu kapsamda 15 avukattan oluşan bir güvenlik soruşturması grubu, MHP´ye yapılan 1815 aday adayı başvurusunu detaylı bir şekilde ele alacak.

Müracaatları hem aday adaylığı başvuru sürecinde, hem başvuru sürecinin sona erdiği 3 Mayıs´tan itibaren her yönüyle inceleyen grup, çalışmalarında başta FETÖ olmak üzere diğer yasa dışı eylemlerde bulunanlardan bir sızma olmaması için yoğun araştırma yapıyor.

Başvurular, ayrıca 7 Mayıs Pazartesi gününden itibaren de MHP Genel Başkan yardımcıları Edip Semih Yalçın ve Feti Yıldız ile Genel Sekreter İsmet Büyükataman´dan oluşan Milletvekili Aday Adayı Değerlendirme Komisyonu tarafından detaylı şekilde incelemeye ve değerlendirmeye alınacak.



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli