AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.
Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.
İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.
AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.
FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler
Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.
FERİDUN EFENDİ FETÖ´NÜN DEĞİRMENİNE SU MU TAŞIYOR?
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP'li Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent'te temaslarda bulundu. Dadaşkent esnafıyla bir araya gelen, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden MHP'li adaylar, büyük ilgi gördüler.
MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, 7 Haziran seçimlerinin önceki seçimlere hiç benzemeyeceğinin altını çizerek, Bu seçim Türkiye açısından bir milat olacak. Çünkü bu seçimle AKP hükümetinden hesap sorulacak dedi.
Türkiye'nin son 10 yıldır bir bilinmeze doğru sürüklendiğini, bölgeler arasındaki gelişmişlik farkının giderek açıldığını, hatta ve hatta ülkenin milli birlik ve beraberliğinin bile yara aldığını ileri süren Ertürk Çimen, Bu hükümet sanmasın ki bu yaptıkları yanlarına kalacak. Bu anlayışa Erzurum adına, bölge adına, ülke ve millet adına hesabı MHP kadroları soracak diye konuştu.
ERTÜRK ÇİMEN: ERZURUM MHP İLE BİRLİKTE YÜRÜYOR
Dadaşkent sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ve kapısını çaldıkları her işyerinde kucaklanarak karşılanan MHP'li adaylar, gördükleri ilgiden hayli memnun kaldılar. Dadaşkent'in de, Erzurum'un diğer tüm yerleşim merkezleri gibi 7 Haziran kararını verdiğinin altını çizen Ertürk Çimen, Bu seçim öncesinde esen rüzgâr, diğerlerine hiç benzemiyor. Çünkü bu rüzgar AKP'nin bitişini haber veriyor. Bu rüzgâr, yıllardır sabrı ve tahammül sınırları zorlanan Erzurum halkının gardını aldığını gösteriyor. Bu rüzgâr, Dadaşkent'i ile, Ilıca'sı, Pasinler'i, Tortum'u, Uzundere'si ile, kısaca tüm ilçeleriyle Erzurum'un MHP ile yürüdüğünü gösteriyor. O halde yürüyüşümüz kutlu ve bereketli olsun inşallah ifadelerini kullandı.