G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MİLLETVEKİLLERİNDEN ENGELLİLERE BÜYÜK PROJE

MİLLETVEKİLLERİNDEN ENGELLİLERE BÜYÜK PROJE

MİLLETVEKİLLERİNDEN ENGELLİLERE BÜYÜK PROJE

MİLLETVEKİLLERİNDEN ENGELLİLERE BÜYÜK PROJE

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, yeni yasama döneminde Meclis?e giren iktidar partisi milletvekillerinden engellilerin hayatını kolaylaştıracak çılgın projeler beklediklerini açıkladı

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, yeni yasama döneminde Meclis`e giren iktidar partisi milletvekillerinden engellilerin hayatını kolaylaştıracak çılgın projeler beklediklerini açıkladı.
Türkiye`nin huzur içerisinde milletvekili genel seçimlerini gerçekleştirdiğini belirten TSD Şube Başkanı Efe, yeni hükümetin kurulmasının ardından özürlülere yönelik yeni iyileştirme yasaları beklediklerini söyledi.Efe, yeni yasama döneminde iktidar partisi kadar ana muhalefet ve parlamentodaki diğer partilerden de özürlülerin sorunlarına yönelik çalışma bellediklerine işaret e etti. Efe, iktidar partisi milletvekillerinden ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ`dan engellilere yönelik çılgın proje beklediklerine işaret ederek, `Türkiye`de 8 milyon 500 bin engelli var. Özürlülerin sosyal ve ekonomik alanda daha aktif olabilmeleri için sayın vekillerimizden çılgın projeler bekliyoruz.` dedi.
    TSD Şube Başkanı Efe, seçim öncesinde milletvekili adaylarının özürlülerin sorunlarının çözümüne yönelik verdikleri vaadlerin de takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli