G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Naim Karataş Sert Konuştu

Naim Karataş Sert Konuştu

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Biz paraya tamah eden insanlar değiliz.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ?Biz ne zaman dünya malına tamah ettik ki parayla işimiz olacak, hesapla işimiz olacak. Hele vatan söz konusuysa biz adamın şah damarını keseriz? dedi.

Parti Aday Listelerinin açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl ve İlçe teşkilatları 24 Haziran seçimleri kapsamında Erzurum´u karış karış gezerek Partilerine destek istiyorlar.

Şu günlerde özellikle ilçelerde ziyaretler gerçekleştiren ve vatandaşlarla iftar sofrasında buluşan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları ve Partililer İlçelerde vatandaşların göstermiş oldukları yoğun ilgiden çok memnunlar. MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş´ın da bizzat katıldığı seçim çalışmaları dört bir koldan devam ederken halkın göstermiş olduğu yoğun ilgiden memnuniyetini dile getiren Başkan Naim Karataş  24 Haziran seçimlerine vurgu yaparak seçmenlerden Partisinin Milletvekili Adaylarına destek sözü vermelerini istedi. 

 ?BU KUTLU YÜRÜYÜŞTE RABBİM BİZLERİ UTANDIRMASIN?

Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimlerde belirlemiş olduğumuz tüm Milletvekili Adayı arakdaşlarımız şehrimizde doğmuş büyümüş ve halen şehrimizde yaşayan ve bu şehrin sorunlarını ve sıkıntılarını yakından bilen kişilerdir.

Sizlerin içinden çıkan bu evladlarınızın her biri Allah yardım ederse mecliste sizlerin vekili olacaklar. Bu kutlu yürüyüşte rabbim bizleri utandırmasın. Öncelikle Cenabı Allah´ın yardımıyla, sonra sizlerin desteğiyle, dualarıyla hacı teyzelerin, abilerin, amcaların desteğiyle inşallah bu 24 Haziran seçimlerinde Ankara´da sizleri layıkıyla temsil eden bu kardeşleriniz olacaktır. Memleketimiz gerçekten önemli bir virajda. Bunu hepimiz biliyoruz. Televizyonlarda, basın kuruluşlarında takip ediyoruz. Devletimiz şuanda ikinci bir kurtuluş savaşını yaşamakta. Ama bu vatan hainleri bu pusuları kuranlar, bu Türk milletine kurşun sıkanlar şunu bir kere daha bilmeliler, bizim çevik gibi iman göğüslerimiz var. Bizim dualarımız var. Bizim dedelerimiz var, bizim ebelerimiz var. Dualarla kurduk bu devleti, dövizle kurmadık bu devleti. Dualarla, namazlarla, ayetlerle kurulan bu devleti dövizle kurmadık ki dövizle yıkacaksınız. Neymiş dolar uçuyormuş. Neymiş Euro uçuyormuş. Biz paraya tamah eden insanlar değiliz. Ülkücülerin bir kızıl elma öyküsü var. Ülkücülerin bir ülküsü var arkadaşlar. Tarihin her zaman, her döneminde vatan ne zaman ihtiyaç duyarsa, vatan ne zaman ihtiyaç duysa ölüme giderken ölüme değil, düğüne gider gibi bu gençlerin kanıyla sulandı bunlar. Siz kimsiniz ki bu vatanı yıkacaksınız? Biz yeteriz burada? dedi.

?VATAN SÖZ KONUSUYSA BİZ ADAMIN ŞAH DAMARINI KESERİZ?

Naim Karataş, ?Biz ne zaman dünya malına tamah ettik ki parayla işimiz olacak, hesapla işimiz olacak. Hele vatan söz konusuysa biz adamın şah damarını keseriz. Allah bizim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Birlikte rahmet var, ayrılıkta azap var. Biz rahmete talebiz her zaman. Ayrılıkla işimiz yok bizim. Azapla işimiz yok bizim. Bu noktada gelinen bu süreçte vatanın şu anda her zamankinden daha çok sizlerin desteğine ve dualarına ihtiyacı var. Ama bugünkü sistemde bu ülkeyi temsil edecek olan, vatana sahip çıkacak olan gerçek vatan evlatlarının mecliste fazla olmasının gerekiyor. Buğun PKK´yı temsil eden teröristleri temsil eden bizim askerimizi polisimizi şehit edenleri temsil eden, ben emri kandilden alırım, benim başkanım Apo diyenleri meclisteki vekil sayısı 60 iken vatan için canını veren ve canını vermekten bir saniye bile çekinmeyen bu Ülkücü Dava´nın Meclisteki Vekil sayısı 35 ise bunu sorgulayalım arkadaşlar? ifadesini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Naim Karataş Sert Konuştu
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli