G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK

ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK

ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK

ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK
Okulların açılmasına sayılı günler kala NT Mağazaları öğrenci, öğretmen ve velilere destek vermek amacı ile Türkiye?de bir ilke daha imza atarak Tele-Eğitim Psikolojisi hizmetini başlatıyor.

Okulların açılmasına sayılı günler kala NT Mağazaları öğrenci, öğretmen ve velilere destek vermek amacı ile Türkiye?de bir ilke daha imza atarak Tele-Eğitim Psikolojisi hizmetini başlatıyor.
Çocuğunun okul fobisi olduğunu düşünen, ders çalışmadığından yakınan ya da internet ve bilgisayar bağımlılığından dert yanan veliler, 15-21 Eylül tarihleri arasında NT Tele-Eğitim Psikolojisi Danışmanlığı hizmetini arayarak uzmanlardan görüş ve öneri alabilecek.
Tele ? Eğitim Psikolojisi Danışmanlığı hizmetini hayata geçiren NT, çocukların, velilerin ve öğretmenlerin okul sezonu ve eğitim süreçleri boyunca karşılaşabilecekleri tüm sorunlar için danışabilecekleri, uzman bir kadro tarafından yönetilen çağrı merkezini devreye soktu.
Çocuk gelişimine ve kaliteli bir eğitim alması için okul öncesi, ve okul dönemine de büyük bir hassasiyet gösteren NT?nin öncülüğünde Prizma Eğitim Danışmanlık çözüm ortaklığıyla hayata geçen Tele ? Eğitim Danışmanlığı Projesi kapsamında, 15 Eylül ? 21 Eylül tarihleri arasında, saat 10.00 ? 18.00 aralığında 0212 410 50 00 numaralı telefondan hizmet verecek uzmanlar, ailelerden ve eğitmenlerden gelecek soruları yanıtlıyor ve çözüm önerileri sunuyor.
Tele ? Eğitim Danışmanlığı hizmeti ile veliler ve öğretmenler, çocukların okula gitmek istememesi, okul kaygısı, internet ve bilgisayar bağımlılığı, ders çalışmama, okula karşı isteksizlik, okul fobisi vb. duygusal problemler gibi velilerin ve öğretmenlerin sıkça karşılaştığı durumlar ile ilgili sorularına yanıt bulabilecek ve doğru yönlendirilecek.
Proje kapsamında 1 proje danışmanı, 3 psikolojik ve rehberlik danışman ve 2 psikolog olmak üzere 6 kişilik uzman bir kadro hizmet verecek.
Projeyle ilgili açıklamada bulunan NT Erzurum Mağazası Yöneticisi Mesut Çolak, ?NT olarak eğitim öğretim sektörünün en önemli destekçilerinden birisiyiz. Kurumsal Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim ve kültür alanında pek çok proje geliştirdik. Eğitim ve kültür dünyasındaki tüm gelişmeleri de yakından takip eden bir marka olarak eğitim ve kültür dünyasındaki değişimlere hızlı bir şekilde uyum sağlamaktayız. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2011?2012 Eğitim döneminde 5 yaş grubu çocuklara 71 ilde okul öncesi eğitim zorunlu hale geldi. Bu nedenle anne ?baba ve öğretmenlerin ihtiyacı olan eğitim danışmanlığı konusunda alanında uzman olan Psikolojik ve Rehberlik Danışmanlar ve Psikologlardan oluşan bir ekiple Eğitimci Dr. Halil İbrahim Erden koordinesinde bu projeyi gerçekleştirmekteyiz.? dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 14 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.1 ° / 5.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 14.7 ° / 5.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu