G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ÖNALLAR A.Ş. İTALYA´DA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

ÖNALLAR A.Ş. İTALYA´DA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

İTALYA´DA DÜZENLENEN TARIM FUARINA ERZURUM FİRMASI DAMGASINI VURDU

 

 

1969 yılında İtalyan Tarım Makineleri Üreticileri Federasyonu´nun Feder Unacoma tarafından oluşturulan ve federasyonun hizmet bölümü olan Feder Unacoma Surl tarafından Bologna Fiere ile işbirliği içinde düzenlenen ve her iki yılda bir İtalya´nın Bologna kentinde yapılan Fuar her yıl artan ziyaretçi sayısıyla Dünya´nın en çok ziyaret edilen Fuarları arasında yer alıyor.

2016 yılında 419.000 ziyaretçinin ve 2.700 firmanın katıldığı fuar, tarım sektörüne ait tüm yenilikleri ve öncü teknolojileri sunarak; çözüm üreten ve benzeri bulunmayan bir platform oluşturmaktadır. Uluslararası teknik tarım sektörünün buluşma noktası konumundaki fuarda 2000´nin üzerinde katılımcı firma ürünlerini sergileme fırsatını yakalarken, Bu yıl 7-11 Kasım 2018 tarihleri arasında yeniden ziyaretçileriyle buluştu.

Fuarı ziyaret eden İtalya´daki Türk vatandaşlarımız, Fuar´da Yabancı firmaların arasında Türk firmalarının olması bizlerin göğsünü kabartmaktadır dediler.

Fuar alanında bir Erzurum Firması olan Önallar A.Ş.´nin de en çok ziyaret edilen ve dikkat çeken bir marka olarak öne çıktığını belirten Gurbetteki vatandaşlarımız, Önallar A.Ş.´nin standının sürekli dolup dolup boşaldığının da altını çizdiler.

Ürünlerinden çok Türk Misafirperverliğini sergileyen Önallar A.Ş. yetkilileri adeta bu Fuar´da Tüm Dünya´ya Türkiye´nin hem üretken hem de Misafirperver bir Ülke olduğunu birkez daha sergilerdir diye konuştular.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false