G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ÖNERİLER ARASINDA MADONNA VE SHAKİRA DA VAR

ÖNERİLER ARASINDA MADONNA VE SHAKİRA DA VAR

ÖNERİLER ARASINDA MADONNA VE SHAKİRA DA VAR

ÖNERİLER ARASINDA MADONNA VE SHAKİRA DA VAR 

FISU yönetimine bilgi veren Genel Koordinatör Korkmaz, organizatörlerin Madonna ve Shakira gibi iki dünya starını açılış töreninde sahne almaları için önerdiklerini söyledi.

FISU yönetimi bilgilendirildi

2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Delege Başkanları toplantısı öncesinde Dünya Üniversitelerarası Spor Federasyonu (FISU) yetkilileriyle bir araya gelen Genel Koordinatör Bekir Korkmaz, oyunların açılış ve kapanış törenleri hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi. Palan Otel?de yapılan toplantıda konuşan Genel Koordinatör Korkmaz, oyunların açılış ve kapanış törenlerinin organizasyonunu üstlenen firmaların, Madonna ve Shakira gibi iki dünya yıldızını kendilerine önerdiklerini açıkladı.

Dünya starları teklif ediliyor

AÇILIŞ için 5, kapanış töreni için de 2,5 milyon Euro harcama yapılacağını vurgulayan Korkmaz, ??Universiad tarihinin en görkemli açılış ve kapanış törenlerini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olması. Çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Yapılan sunumları değerlendiriyoruz. Firmalar açılış ve kapanış törenleri için Madonna ve Shakira gibi dünya starlarını teklif önerdi.Ayrıca pöpülaritesi çok yüksek 3 Türk sanatçıyı da bu törenler için düşünüyoruz??dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 9.5 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 9.3 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 15.5 ° / 0.8 ° Güneşli