G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ÖRNEK BİR SAĞLIK KURULUŞU

ÖRNEK BİR SAĞLIK KURULUŞU

ÖRNEK BİR SAĞLIK KURULUŞU

ÖRNEK BİR SAĞLIK KURULUŞU

 Başarılı cerrahi operasyonlarla adından söz ettiren Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, aynı zamanda hasta ve hasta yakınlarına gösterdiği yakın ilgi ve çalışanlarının güler yüzlü yaklaşımıyla da dikkat çekiyor.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmette 3. yılını yaşarken, sağlık hizmetinden faydalanan vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Son olarak Ağrı?da yaşayan Bilal Birliker, halk arasında ?Peygamber Sünneti? olarak bilinen Hipospadias isimli doğumsal bir bozukluktan kaynaklanan rahatsızlığı bulunan oğlu Sedat Birliker?in tedavi ve ameliyat sürecinde duyduğu memnuniyeti doktor ve servis çalışanlarına çiçek takdim ederek gösterdi.Başarılı cerrahi operasyonlarla adından söz ettiren Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, aynı zamanda hasta ve hasta yakınlarına gösterdiği yakın ilgi ve çalışanlarının güler yüzlü yaklaşımıyla da kısa sürede vatandaşların beğenisini kazandı.
Geçtiğimiz günlerde halk arasında ?Peygamber Sünneti? tıp dünyasında ise ?Hipospadias? olarak bilinen ve doğumsal bir bozukluktan kaynaklanan rahatsızlığı bulunan minik Sedat Birliker hastanenin Çocuk Cerrahi Servisi doktorlarından Uz. Dr. M. Nuri Cevizci tarafından başarılı bir operasyon sonucunda sağlığına kavuştu.
Hastanede bulundukları süre içerisinde hastane yönetimi, doktorlar ve diğer çalışanlar tarafından çok güzel ağırlandıklarını belirten Sedat Birliker?in babası Bilal Birliker, doktor ve servis çalışanlarına karanfil vererek teşekkür etti. Baba Birliker; ?Yaklaşık sekiz gündür hastanedeyiz. Başta hastane idarecilerimiz olsun, doktorlarımız, hemşirelerimiz, temizlik personeli ve diğer çalışanlarımız bizimle yakından ilgilendiler. Gözlemlediğim kadarıyla burada tedavi olan her hastayla ve yakınına üst düzey ilgi gösteriliyor. Kendilerine küçük de olsa bir teşekkür edebilmek için çiçek takdim etmeyi uygun gördüm. Bir kez daha teşekkür ediyorum? dedi
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan ise yaptığı açıklamada temel amaçlarının, hizmette kalite standartlarını yükseltmek, vatandaşların, daha hızlı, güvenli, güler yüzlü bir hizmet almasını sağlamak olduğunu söyledi.
Başhekim Doç Dr Erdoğan; ?Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak amacımız, her yönüyle vatandaşımızın beğenisini kazanmış, örnek bir sağlık kuruluşu olabilmek. Vatandaşlarımızın hastanemize karşı duyduğu güven ve ilgi bizi bu çalışmalarımızda daha da heyecanlandırıyor? dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 9.3 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 15.5 ° / 0.8 ° Güneşli
  • Cuma 14 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı