G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ÖZTÜRK ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

ÖZTÜRK ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

ÖZTÜRK ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

ÖZTÜRK ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI  

Vali Sebahattin Öztürk düzenlediği iftar programında şehit aileleriyle bir araya geldi. Burada önemli mesajlar veren Öztürk, canlarını vatan için feda eden gençlerin yakınlarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Vali Öztürk düzenlediği iftar programında şehit aileleriyle bir araya geldi.
400 şehit yakınının katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Vali Sebahattin Öztürk, ?Ülkemizin dört bir köşesinde vatanın birliği, bütünlüğü, kardeşliği, geleceği ve bekası için en aziz varlığı olan canını tehlikeye atan veya veren insanların ailesi olarak sizinle burada beraber olmaktan büyük bir mutluluk ve haz duyduğumu belirtmek isterim? dedi.Palan Otel?de verilen iftar programında yaptığı konuşmada önemli mesajlar veren Vali Öztürk daha sonra şunları ifade etti: ?İstedik ki sizlerle böyle bir mekanda bu ramazan günü birlikte olalım. Değerli misafirler; pek çoğunuzun acısının taze, ciğerinin dağlı olduğunu biliyoruz. Ama bilin ki olan bitenlerin hiç biri boşuna değildir. Bu ülkemizin birliği, refahı, mutluluğu, beraberliği ve tekliği ancak bu sayede olmuştur. Bayrakları bayrak yapan üstünde ki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bu ülke; bin yıldan beri, sizin evlatlarınızın bizim dedelerimizin can vermesiyle, kan vermesiyle bizlere vatan olmuştur. Ne yazık ki ülkemiz böyle acı olayları zaman zaman yaşıyor. Bu coğrafyada yaşamak kolay değil. Bu coğrafyada yaşamak, dik durmak bedel ister. Biz daha yüz yıllık bir tarihimiz içerisinde onlarca kere büyük mücadelelere, savaşlara katıldık. Buda öyle bir mücadele. İnşallah bunu da yakın bir zamanda, başarıyla; ülkemizin birliği bütünlüğü kardeşliği içerisinde tamamlamış olacağız. Bu vesileyle iftarınız mübarek olsun. Oruçlarınızı Allah kabul etsin. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.?
Vali Sebahattin Öztürk tarafından verilen iftar yemeğine Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgenerel Yusuf Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Soysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak, Vali Yardımcıları Mehmet Gök, Özgür Arslan, Hakan Şen, Ömer Hilmi Yamlı ve İsmail Kara?da katılarak şehit aileleriyle birlikte iftar ettiler.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı