G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ZAFER BÜLENT ENGİN´E BİZ DEĞİL HALK SORUYOR

PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ZAFER BÜLENT ENGİN´E BİZ DEĞİL HALK SORUYOR

PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ZAFER BÜLENT ENGİN´E BİZ DEĞİL HALK SORUYOR

 

Gazeteci Cem Atmaca bugün yine sosyal medya hesabı Facebook´tan gündeme damga vuran bir paylaşımda bulundu.

Cem Atmaca Palandöken Belediye Meclis üyelerinden birisi tarafından yöneltilen soruları Gazetecilik Mesleğinin etiği gereği kaynağını gizli tutmak şartıyla Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin´e kamuoyu tarafından cevaplanması merakla beklenen sorular sordu.

İŞTE CEM ATMACA´NIN PALANDÖKEN BELEDİYESİ VE BAŞKAN YARDIMCISI ZAFER BÜLENT ENGİN´E YÖNELTTİĞİ SORULAR

AN İTİBARİYLE(ZAFER BÜLENT ENGİNE HALK SORUYOR, BEN DEĞİL 1)

İş bu sorular bir Erzurum Palandöken Belediyesi meclis üyesi tarafından yöneltilmiş sorulardır. İsmini sizler hiç bir zaman öğrenemeyeceksiniz ismi benle mezara gidecek. HZ İsa gibi çarmığa gerseniz söylemem o isim benim artık dostumdur ve sırrımdır.

Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin´in bizzat kendisi 15 Temmuz sabahı da dahil her sabah toplantılara gitti mi? gitmedi mi?

Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, 17-25 Aralık sonrası Cami avlularına Zaman Gazetesini koyup fotoğraflarını çekip sosyal medya da algı operasyonu yaptı mı? yapmadı mı?

Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin´e ait olduğu iddia edilen Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki daire veya dairelerinde hangi cemaatin mensupları oturuyordu?

Yıllardır Palandöken´de tek karar mercii olan Zafer Bülent Engin Paralelin tüm işlerini Palandöken Belediyesi´nde takip etti mi etmedi mi? 

Palandöken Belediyesi Yeni Hizmet Binasının havalandırmasını kaç milyona yaptırdı?

NOT: HALK TARAFINDAN DAHA ELİMİZE PALANDÖKEN BELEDİYESİ VE BAŞKAN YARDIMCISI ZAFER BÜLENT ENGİN HAKKINDA CEVAPLANMASI İSTENİLEN SORULAR ULAŞMAKTADIR. KAMUOYUNU DOĞRU, TARAFSIZ VE OBJEKTİF BİR BİÇİMDE AYDINLATMAK İÇİN ELİMİZE ULAŞAN TÜM SORULARI YAYINLAYIP KARŞI TARAFIN VERECEĞİ CEVAPLARI DA NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN YAYINLAYACAĞIMIZI ŞİMDİDEN BEYAN EDERİZ. 



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false