G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

PENSİLVANYA AHTAPOTUNUN BİR KOLU´DA PALANDÖKEN BELEDİYESİNDEN ÇIKTI

PENSİLVANYA AHTAPOTUNUN BİR KOLU´DA PALANDÖKEN BELEDİYESİNDEN ÇIKTI

FETÖ´NÜN ERZURUM´DAKİ EN BÜYÜK HİZMETKARI PALANDÖKEN BELEDİYESİ Mİ?

 

 

PENSİLVANYA AHTAPOTUNUN BİR KOLU´DA PALANDÖKEN BELEDİYESİNDEN ÇIKTI

Paralel Yapı´nın en önemli adamı olan İhsan İnal´ın Erzurum il imamı ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olduğu tüm Ulusal basında deşifre olmuştu.

Yine Ulusal Basın Erzurum İl İmamı olan İhsan İnal´ın Akif Eğitim Yayın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şti. bünyesinde bordrolu olarak çalıştığını ortaya çıkartmıştı.

Elimize ulaşan belgeler ışığında; Erzurum İl İmamı ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İhsan İnal´ın bordrolu olarak çalıştığı tespit edilen Akif Eğitim Yayın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şti.´nin Palandöken Belediyesi sınırlarında yapmış olduğu işler ise adeta dudak ısırtan cinsten olduğu görülüyor.

FETÖ´NÜN ERZURUM´DAKİ EN BÜYÜK HİZMETKARI PALANDÖKEN BELEDİYESİ Mİ?

?Ele Verir Talkını, Kendi Yutar Salkımı? misali Palandöken Bölgesinde 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan Orhan Bulutlar´ın daha bir kaç gün önce çocuklarımızı Fetö´den ve yapılanmalarından korumalıyız şeklinde basına verdiği demeçlerini gören bir vatandaşımız, Başkan Orhan Bulutlar´ın başkanlığını yaptığı Palandöken Belediyesi hakkında elden ele dolaşan aşağıda yayınladığımız belgelerde yer alan şu soruları cevaplayıp sonra bu tür iddialı açıklamalar yapması gerektiğini söyledi.

Bizde Gazetecilik mesleği gereği kamuoyunda ve halk nezdinde elden ele dolaşan bu belgeleri siz değerli okurlarımızla paylaşarak kamuoyunun objektif bir biçimde aydınlatılması için muhatabı olan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´a soruyoruz. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´ın vereceği cevabında noktasına ve virgülüne dokunmadan kamuoyuyla paylaşıp halkı doğru ve tarafsız bir biçimde aydınlatacağımızı şimdiden beyan ederiz. 

İşte elimize ulaşan belgelerden derlediğimiz ve muhatabı sadece Palandöken belediyesi olan sorular.

1-     Palandöken Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 6282 ve 6286 Ada numaraları arasındaki yolları kapatarak Fetö´ye ait Akif Eğitim Yayın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şti.´ne satışı gerçekleştirildi mi? Eğer ki; Gerçekleştirildi ise, Kaç Liradan satıldı?

2-     Hemen yanı başında Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesi´ne ait olan arsanın (12.05.2008) tarihinde metrekaresi 90 TL´den satılmış iken, Orhan Bulutlar´ın 2009 yerel seçimleriyle göreve gelmesinin hemen akabinde aradan daha bir yıl geçmeden (28.05.2010) tarihinde Palandöken Belediyesi metrekaresini 69 TL´ye Fetö´ye ait olan Akif Eğitim Yayın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şti.´ne satıldı mı?

3-     Bu oluşturulan yeni arsaların İmarları 5 kat iken İmar tadilatı yaparak neden 6 kat´a çıkarıldı?

4-     6 kata çıkarılan bu arsanın emsali neden artırıldı?

5-     Zamanın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, arsanın birleştirilmesini ve kat artırışını kabul etmeyip meclise geri gönderdiği halde neden meclisten geçmesi için Orhan Bulutlar Ahmet Küçükler ile kavga etti?

6-     Fetö´nün yurduna 6 kat yetmedi. Kanunsuz bir şekilde 7. Katı yapılmasına neden müsaade edildi?

7-     İskan, (Yapı Kullanma İzin Belgesi) İnşaatın tamamlanıp kat mülkiyetine geçebilmesine imkan sağlayan belge inşaat bitmeden verildi mi?

8-     İnşaat harçları yatırılmadığı halde Fetö´nün yurduna ait bu inşaatın devam etmesine neden müsaade edildi?

9-     Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Gelişen ve Büyüyen Türkiye´nin Gerçek Mimarı Recep Tayyip Erdoğan 17-25 Aralık sonrası yapmış olduğu tüm konuşmalarında ?Fetöcülerin Mal kaçırmasına müsaade etmeyin? demesine rağmen buranın satılması için Palandöken Belediyesine ait olan eski borçlarını tahsil edip Emlak Beyan değeri verdin mi? Bu evrakla Fetö yurdunu kaç lira karşılığında kime kaç Liraya sattı? (Bu yurdu alanlar sonradan Maliyeye bağışlamak zorunda kaldılar)

10-  Palandöken Belediyesi Avukatı Osman Akın, 17-25 Aralıktan sonra bütün AK Parti´yi protesto mitinglerine katılmasına rağmen neden görevden almadın? Ta ki; 1 Ağustos´a kadar Neden Korudun?

11-  Palandöken Belediyesi´ndeki tüm Başkan yardımcılarının Fetö terör örgütüyle ilişkilerinin en ince detayına kadar araştırılmasını tüm kamuoyu adına talep ediyoruz. 

ERZURUM VE DOĞU ANADOLU İMAMI OLAN İHSAN İNAL´IN BODROLU ÇALIŞTIĞI FETÖ´YE AİT ARSANIN APLİKASYON KROKİSİ VE ADALAR ARASINDAKİ YOLLARIN (İHDAZ) EDİLEREK ARSAYA DAHİL EDİLDİĞİ ELDEN ELE DOLAŞAN BELGE

/resimler/2017-11/1/1404215149230.jpg

 

 

PALANDÖKEN BELEDİYESİNİN 109 KARAR NOLU BELEDİYE ENCÜMENİ KARARI İLE FETÖ´YE AİT YURDUN TEVHİT VE İFRAZ MUAMELESİNİN YAPILDIĞI BELGE

/resimler/2017-11/1/1407357340517.jpg

 

 

PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ TARAFINDAN 5 KAT OLAN FETÖ YURDUNUN İMAR TADİLATI YAPILARAK 6 KATA ÇIKARILDIĞININ BELGESİ

/resimler/2017-11/1/1408435935654.jpg

 

PALANDÖKEN BELEDİYESİNİN ARSAYI ARADAN 2 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN DAHA UCUZA SATTIĞI BELGE

/resimler/2017-11/1/1409441561861.jpg



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli