G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

PKK´dan küçük çocuklara Kaleşnikof

PKK´dan küçük çocuklara Kaleşnikof

Akademisyenler "Devlet katliam yapıyor" dedi. Terör örgütü PKK´yı es geçti! Ancak hainler bebelerin eline silah verip onları kanlı planlarına alet etti. Silopi´de ise bir çocuk güvenlik güçleri sayesinde özgürlüğünü elde etti.

Türkiye kan lobisini yerle bir etti. Askeri polisi omuz omuza verdi. Hendeklere ve barikatlara gizlenen terör örgütü PKK´yı temizledi. İyice köşeye sıkışan hainler ise kalleş oyunlarına çocukları alet etti. Aralarında profesörlerin de bulunduğu bir grup ise "Devlet katliam yapıyor" şeklindeki bildiriye destek verdi. Ancak bebek katili PKK´nın katliamlarını görmezden geldi. Hakkari´den gelen bir kare ise terör örgütü PKK´nın yaptığı katliamı gözler önüne serdi. Eleman bulamayan PKK, yine çocukları gözüne kestirdi. PKK´lı teröristler bazı çocukların eline oyuncak Kaleşnikof bazılarına da gerçeğini verdi. Bu kare "Devlet katliam yapıyor" diyenlerin suratına tokat gibi indi.

İŞTE DEVLET


İŞTE KATLİAM


ZIRHLI ARAÇLARA MEYVE
Katliamla suçlanan devletin askeri polisi ise Doğu ve Güneydoğu´daki hainleri temizleyip vatandaşı rahata erdirdi. Şırnak Silopi´de Başak Mahallesi´nde teröristler de etkisiz hale getirildi. Vatandaşlar evlerinden çıkıp günlük yaşamlarına döndü. Günler sonra sokağa çıkan bir yavru ise kendisini kurtaran özel harekat polisine böyle gülümsedi.Güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı araçlara çocuklar için her sabah çikolata ve meyve yüklendi. Güvenlik güçleri bir yandan mahallenin güvenliğini sağlarken diğer yandan çocuklarla vakit geçirdi. Öte yandan Silopi´de bugüne kadar 600´ün üzerinde patlayıcı imha edildi. Hendeklerin kapatılmasının ve barikatların kaldırılmasının ardından mahalleye ulaşımın kolaylıkla sağlandığı belirtildi.

Silopi´deki operasyonda istenen noktaya gelindi. İlçe teröristlerden temizlendi. Günler sonra sokağa çıkan bir yavru ise kendisini seven özel harekat polisine sıcacık bir gülümsemeyle karşılık verdi.

Şırnak Silopi´de Başak Mahallesi´nde teröristler etkisiz hale getirildi. Vatandaşlar evlerinden çıkıp günlük yaşamlarına döndü.

(Takvim)



Anahtar Kelimeler: küçük çocuklara Kaleşnikof
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false