G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

PROJE İÇİN NEFESLER TUTULDU

PROJE İÇİN NEFESLER TUTULDU

PROJE İÇİN NEFESLER TUTULDU

PROJE İÇİN NEFESLER TUTULDU 

Başbakan Tayyip Erdoğan`ın İstanbul`a ikinci boğaz projesi Erzurumluların beğenisini kazandı.
Başbakan Erdoğan, sır gibi sakladığı ve herkesin merakla beklediği `çılgın proje`yi İstanbul`da açıkladı. Televizyon haber kanallarının canlı yayınladığı toplantıyı Erzurumlular da kahvehanelerde nefeslerini tutarak izledi. Erzurumlular, Başbakan Erdoğan`ın İstanbul`a ikinci boğaz projesini beğendi. Kahvehanede televizyon başına kilitlenip projeyi dinleyen Dadaşlar, Başbakan`ın boğaz projesini `çılgınlık` olarak nitelendirdi. İstanbul`u ziyaretlerinde boğazı görmeden Erzurum`a dönmediklerini ifade eden Erzurumlular, "İkinci boğaz projesi, Türkiye`ye ve İstanbul`a hayırlı, uğurlu olsun." temennisinde bulundu.Yasin Malber, İstanbul`u hiç görmediğini ve hep boğazı görmek hayaliyle yaşadığını ifade ederek, "Hep boğaz hayaliyle yaşadık, şimdi ikinci boğaz hayaliyle yaşayacağız." dedi. 
İlhami Tanas ise Başbakan Erdoğan`ın verdiği her sözü tuttuğunu ve projeyi de en kısa zamanda hayata geçireceğine inandığını vurgulayarak, ?Çılgın proje güzel oldu. Allah, Başbakan`dan razı olsun." diye konuştu. 
Medeni Diler ise Türkiye`ye ikinci boğazı kazandıracak olan Başbakan Erdoğan`a teşekkür ederek, "Türkiye?ye ikinci boğazı kazandırdı. Mükemmel bir proje, İnşallah gider görürüz." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false