G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ramazan´da Et´e zam yok

Ramazan´da Et´e zam yok

Esnaf ramazan ayı öncesi fiyatlarında zam öngörmezken, özellikle fazla tüketilen besinler konusunda stok çalışmalarını tamamladı.

Ramazan ayı öncesi esnaftan müjdeli haber geldi. Ramazan fırsatçılarına izin verilmemesi noktasında alınan tedbirlerin ardından vatandaş rahat bir nefes aldı. Esnaf ramazan ayı öncesi fiyatlarında zam öngörmezken, özellikle fazla tüketilen besinler konusunda stok çalışmalarını tamamladı. 
Ramazanda en çok tüketilen gıdaların başında kırmızı et gelirken, kasaplar ramazan ayı öncesi et fiyatlarının 34-40 TL arasında değiştiğini belirtiyorlar
Esnaf, ürünlerin bu sene bol olması nedeni ile ramazan ayında gıda fiyatlarında her hangi bir yükselme beklenmediğini belirttiler.
Bakliyat satışlarının da arttığı Ramazan ayında esnaf Bulgur, Fasulye, Nohut ve Pirinçte zammın aksine fiyatlarda yüzde 10-15 oranında bir düşüş yaşandığını kaydediyorlar. Ramazanın en fazla tüketilen ürünlerinden biri olan yumurtanın ise kolisinin 10-15 TL, hurmanın da kilosu 10-40 TL arasında satılıyor.

Kaynak:İha



ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

MAHMET UÇAR ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

Anahtar Kelimeler: Ramazan
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli