G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ŞADİ YAZICI´NIN SADECE KİMLİĞİNDE ERZURUMLU OLDUĞU YAZIYORDU

ŞADİ YAZICI´NIN SADECE KİMLİĞİNDE ERZURUMLU OLDUĞU YAZIYORDU

ŞADİ YAZICI´NIN SADECE KİMLİĞİNDE ERZURUMLU OLDUĞU YAZIYORDU

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın belediye başkanlarına yönelik istifa talebinin konuşulduğu günlerde ilk hamle Kadir Topbaş´tan gelmişti. Topbaş istifa nedenini açıklamamıştı...

Büyükşehirlerde yaşanan istifaların ardından sıranın ilçe belediyelerine geldiği öğrenildi. Odatv´nin AK Parti kulislerinden edindiği bilgilere göre İstanbul´da 3 ilçe belediye başkanın daha istifa etmelerinin istendiği belirtildi.

Bu ilçelerin Üsküdar, Beykoz ve Tuzla olduğu belirtilirken, istifanın gündeme geldiği ilçelerin 16 Nisan referandumunda ?Hayır? oyunun yüksek çıkan yerler olması dikkat çekiyor.
 
Bilindiği üzere İstanbul´da sadece İki İlçe Belediye Başkanı Erzurumluydu. Bunlardan birisi Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin diğeri ise Tuzla Belediye Başkanı Şadi yazıcı idi. Bu iki Belediye Başkanının da bugüne kadar Erzurum için hiç birşey yapmadıkları sürekli hemşerilerimiz tarafından dillendiriliyordu.
Bugün ise sosyal medya hesapları üzerinden ve bazı yayın organları tarafından Şadi Yazıcı´nın Partisince istifasının istendiği sıkça konuşulan haberler arasında yer alırken, Bir takım gruplarca da Sosyal medya da Şadi Yazıcı´nın Erzurumlu olduğu ve Erzurumluların hemşehrilerine sahip çıkması gerektiği yönünde paylaşımlar yapılıyor.
 
Şadi Yazıcı Tuzla Belediye Başkanlığı süresince Erzurum´a ve Erzurumlulara ne zaman sahip çıktı ki bugün de Erzurumlular O´na sahip çıksın diyoruz.
 
Belediye Meclis üyeleri arasında kaç tane Erzurumlu hemşehrisi var?
 
Tuzla Belediyesinde Kaç Erzurumlu´yu istihdam etti? 


  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli