G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Sağlık Ordusuna 20 yeni sağlık personeli..

Sağlık Ordusuna 20 yeni sağlık personeli..

112 Acil Komuta Merkezi´ne atanan 20 ATT ve Paramedik Sağlık Personeli kura çekimiyle ilçelerdeki görev yerlerine gönderildi.

112 Acil Komuta Merkezi´ne atanan 20 ATT ve Paramedik Sağlık Personeli kura çekimiyle ilçelerdeki görev yerlerine gönderildi.
 
ERZURUM SAĞLIK ORDUSUNA 20 YENİ SAĞLIK PERSONELİ ATANDI
 
Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü´ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi´nde görevlendirilen 20 
Acil Tıp Teknisyeni (ATT) ve Paramedik Personel, Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik´in Başkanlığı´nda oluşturulan bir heyetle kura çekimi ile hangi ilçelere atanacakları belirlendi.Bir haftalık Eğitime Tabii Tutulacaklar?İl Sağlık Müdürlüğü´ne bağlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri´nde görev yapmak üzere değişik illerden gelen personel, bugünden itibaren bir haftalık teorik ve uygulamalı eğitime tabi olacak. 112 Acil Komuta Merkezi Eğitim Salonu´nda deneyimli doktorlar eşliğinde bir dizi eğitim ve testlerden geçecek olan yeni sağlık personelleri daha sonra kura ile belirlenen ilçelerdeki görev yerlerine giderek çalışmaya başlayacaklar.Vançelik; "Sağlık asla ihmale gelmez"İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucunda Erzurum Acil Sağlık Hizmetlerinde görevlendirilen 20 yeni sağlık personelinin, sağlık hizmetlerine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Vançelik, kura çekimi öncesi yaptığı konuşmada çiçeği burnunda sağlık personeline önemli tavsiyelerde bulundu. İnsan hayatı kurtarmak gibi çok mukaddes bir görevde bulunacaklarını unutmamaları gerektiğini vurgulayan Vançelik, nerede ve ne şartta olursa olsun sağlık hizmetlerinin asla ihmal edilemeyeceğini  ve dikkatsizliği de affetmeyeceği konusunda uyardı.  Serhat Vançelik; "Özellikle Acil Sağlık Hizmetleri biriminde görev yapmanız vesilesiyle bir can yaşatmak için saniyelerle yarışacağınızı sakın unutmayın.  Bu anlayışla görev yapacağınıza inanıyor ve yeni görevlerinizde başarılar diliyorum." dedi.


Bakan Akdağ´dan Personel müjdesi.

Sağlık Bakanlığı 20 bin´e yakın sağlık personeli alımı yapacak.

OHAL kararnamesiyle kapatılan sağlık kuruluşları

Olağanüstü Hal kapsamında alınan önleme ilişkin kanun hükmünde kararnameyle 35 sağlık kuruluşu kapatıldı.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu Tarih verdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili tasarının bir ay içerisinde Meclis´e geleceğini söyledi.

112 Acil Komuta Merkezi´ne çevre düzenlemesi

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü´ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi´ne çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

20´ye yakın felç hastası kurtarıldı..

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji ve Kardiyoloji Ana Bilim dalları tarafından Erzurum´da yeni uygulanmaya başlattı..

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false