G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Sağlıkçılar kan bağışladı

Sağlıkçılar kan bağışladı

Sağlıkçılar kan bağışladı

2Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü binasında gerçekleşen kampanyada Erzurum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik ile müdür yardımcıları, idari personel ve 112 çalışanları Kızılay?a kan bağışında bulunarak, kan bağışının önemine dikkat çekti. Kan bağışı öncesinde konuşan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, gelişmiş ülkelerde kan verme oranının Türkiye?den daha yüksek olduğuna dikkat çekti. Kan vermenin insan sağlığı açısından çok faydalı olduğunu da belirten Vançelik, yılda en az bir kez kan verilmesi gerektiğini ifade etti. ?KAN VERMEK KUTSAL BİR SORUMLULUKTUR? Serhat Vançelik, toplum olarak kan bağışının alışkanlık haline getirilmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek, şunları söyledi. ? Kan vererek kurtardığımız bir canın bedeli hiçbir şeyle ödenmez. Kan vererek hem Peygamber Efendimizin bir sünnetini uygulayıp, hem de vesile olduğumuz bir insan hayatının kurtulmasıyla kutsal bir sorumluluğu yerine getiriyoruz. ERZURUM GAZETESİ



Bakan Akdağ´dan Personel müjdesi.

Sağlık Bakanlığı 20 bin´e yakın sağlık personeli alımı yapacak.

OHAL kararnamesiyle kapatılan sağlık kuruluşları

Olağanüstü Hal kapsamında alınan önleme ilişkin kanun hükmünde kararnameyle 35 sağlık kuruluşu kapatıldı.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu Tarih verdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili tasarının bir ay içerisinde Meclis´e geleceğini söyledi.

112 Acil Komuta Merkezi´ne çevre düzenlemesi

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü´ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi´ne çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

20´ye yakın felç hastası kurtarıldı..

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji ve Kardiyoloji Ana Bilim dalları tarafından Erzurum´da yeni uygulanmaya başlattı..

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli