G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Şampiyon Atletler Vali Altıparmak'ı Ziyaret Etti

Şampiyon Atletler Vali Altıparmak

Şampiyon Atletler Vali Altıparmak'ı Ziyaret Etti

 Mart ayında İsrail'de düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden Aziziye Adnan Menderes Lisesi Atletizm takımı şampiyon oldu. 18 Ülkenin sporcularının katıldığı yarışmada ferdi sıralamada ise Ömer Oti ve Enis Korkmaz 1. Oldular.

İsrail'in Ziyapolis kentinde 28 Mart – 03 Nisan 2014 tarihleri arasında Lise Öğrencileri arasında 4 kategoride yapılan şampiyonada Türk bayrağını zirveye taşıyan şampiyon sporcular Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ettiler.

Adnan menderes Lisesinin başarılı öğrencilerini tebrik eden Vali Altıparmak bundan sonraki olimpiyat ve dünya şampiyonalarında da aynı başarıları beklediklerini belirterek bu kapasitenin kendilerinde olduğunu kaydetti. Gittikleri her yerde sadece kendilerini değil milleti temsil ettiklerini söyleyen Vali Altıparmak Valilik olarak bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini söyledi. 

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz'ün de hazır bulunduğu ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Memduh Ceyhun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Özarslan, Okul Müdürü Osman Aktoprak, Antrenörler Yavuz Bayram ve Yavuz Sinan İşler ile sporcular Ömer Oti, Adem Bayram, Emrah Gönen, Cengiz Aktaş, Cabir Aydın, Halil Acal hazır bulundular.Vali Altıparmak ziyaretin sonunda sporculara çeşitli hediyeler verdi.  



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı