G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Samsun Üzerinden Teşkilatları Uyardı

Samsun Üzerinden Teşkilatları Uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun üzerinden teşkilatlara ´Cumhur İttifakı´ uyarısı yaptı. Erdoğan, "Cumhur İttifakı´nda kimse çizdiğimiz çizginin dışına çıkamaz.Anında gereğini yaparız, istirahate alırız "dedi.

 

AK PARTİ´DE BEN YOK BİZ VAR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı´nda çizilen çizginin dışına çıkılamayacağını belirterek, buna uymayanların istirahate davet edileceğini söyledi. Erdoğan, ?Önümüzdeki seçimlerde kimi arkadaşlarımız görevlerine devam ederken, kimileri yerlerini yeni isimlere bırakacaklar ama bu süre içinde asla geri durmayacaklar. Kendi çıkarlarını davasının ve ülkesinin üzerinde tutmak yıkar, ben yıkar, biz varsak her şey var. AK Parti´de ben yok, biz var "dedi. 

İTTİFAKA ZARAR VERENE ANINDA GEREĞİ YAPILIR 

Erdoğan, " Nasıl olsa belediye başkanı oldum, 5 yıl kimse bana afra tafra yapamaz´ O devir geride kaldı. Kim ki bu millete tepeden bakarsa bilesiniz ki, biz o arkadaşlarla yol yürümeyiz. Anında gereğini yaparız. Belediye başkanlarımızdan, adaylarımızdan, tüm teşkilat mensuplarımızdan, milletvekillerimizden bu hususa özellikle dikkat etmelerini istiyorum. Makamlarımızın hizmet makamını unuttuğumuz gün siyasette artık işimiz kalmamış demektir. Biz bir Cumhur İttifakı yaptık, Cumhur İttifakı´nda kimse çizdiğimiz çizginin dışına çıkamaz. diye konuştu



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli