G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ŞEREF ÜNLÜ´YE TEŞEKKÜR BELGESİ

ŞEREF ÜNLÜ´YE TEŞEKKÜR BELGESİ

ŞEREF ÜNLÜ´YE TEŞEKKÜR BELGESİ

 

 

Erzurum Hasta Hakları Derneği tarafından 2015 yılı içerisinde özverili çalışmaları ve hizmet kalitesini yükseltmek adına girişim ve çabalarından dolayı Palandöken Devlet Hastanesi personeli Şeref Ünlü´ye Teşekkür Belgesi verdi.

Hasta Hakları Derneği (HASDER) Başkanı Abdulnasır Polat tarafından geçtiğimiz gün Palandöken Devlet Hastanesi personeli Şeref Ünlü´ye Teşekkür belgesi verildi. HASDER Başkanı Abdulnasır Polat, "Sağlık sektöründe şikayet bitmiyor. Hasta ve yakınları ile sağlık çalışanlarının hak ve hukuklarını korumak, yaşanacak sorunlarda aracı olmak amacıyla derneğimizi kurduk." Biliyor ve görüyoruz ki, Erzurum bölgenin sağlık merkezi konumundadır. Bu nedenle bu sektörde taraflar arasında sıkça sorunlar, gerginlikler yaşanmakta. Dernek olarak sağlık çalışanlarının ve hasta vatandaşlarımızın sorunlarının çözümünde köprü görevi yürütmekteyiz. Buda söylemek gibi kolay olmuyor. Bir takım moral ve motivasyona ihtiyaç vardır. Bizde derneğimiz olarak Erzurum genelinde Hastane personelinin moral ve motivasyonunu artırma amacıyla hasta ve hasta yakınlarıyla ilişkilerini daha iyi bir seviyeye taşıma adına başarılı olan personellerimizi Teşekkür Belgesiyle onure etme yolunu tercih ettik.

2015 yılı içerisinde Erzurum genelinde var olan hastaneler arasında yapmış olduğumuz araştırmalar ve elimize ulaşan Dilek-Şikayet ve Memnuniyet mektuplarını ve maillerinin değerlendirilmesi sonucu Palandöken Devlet Hastanesi Personellerinden Şeref Ünlü´ye özverili çalışmaları ve hizmet kalitesini yükseltmek adına girişim ve çabalarından dolayı Teşekkür Belgesini vermeyi uygun gördük. Diye konuştu.



  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı