G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Serhat Can Eş, "Sokağın sesi başka, sokak değişim istiyor?

Serhat Can Eş,

CHP Erzurum Milletvekil Adayı Serhat Can Eş, Erzurum´daki seçim kampanyasını değerlendirirken, ?Diğer seçimlerden farklı olarak toplumda bu kez inanılmaz bir enerji var. Bu enerji dipten gelen bir dalgaya dönüşmüş durumda. Bunu Türkiye´nin her yerinde gör

 

 

CHP Erzurum Milletvekil Adayı Serhat Can Eş, Bayram´ın üç gününde de aralıksız sürdürdü.

Bayram Namazının hemen ardından seçim çalışmalarına kaldığı yerden aralıksız devam eden Serhat Can Eş, Erzurum merkezde, ilçelerde ve köylerde adım atmadık yer bırakmıyor.

CHP Erzurum Milletvekil Adayı Serhat Can Eş, seçimlere kısa bir süre kala izlenimlerini şöyle anlattı:

?Ciddi bir ekonomik kriz yaşanıyor. Esnaf zor durumda. Emeklinin hali ortada, kıt kanaat geçiniyor. İşsizlik çığ gibi büyüyor. Büyüme rakamlarına bakarsanız her şey toz pembe. Hükümet, ekonomide rekor üstüne rekor kırdığı açıklamalarıyla bir algı yaratmaya çalışıyor ama gerçekler çok farklı. Dış ticaret açığı alarm veriyor. Üretim neredeyse yok gibi. İhracat artışında dünya ortalamasının çok gerisindeyiz ama ithalattaki artışta dünyada ilk sıralardayız. Böyle yerli ve millilik olmaz. Ülkemiz her geçen gün daha da dışa bağımlı hale getiriliyor. Ama hükümetin kontrolündeki medya organlarına ve mitinglerde söylediklerine bakarsanız her şey yerli ve milli. Ancak halkımız bunu görüyor. Çünkü asıl gerçekliği kendi hayatında yaşıyor.

Bu seçimde hem Cumhurbaşkanı, hem parlamento seçilecek. Bu Cumhuriyet tarihindeki en önemli seçimlerden biri. Bir dönüm noktası. Bu tarihi dönemeçte çok doğru bir isim çıktı. Muharrem İnce. Benim Sayın İnce´nin siyaset anlayışına ve duruşuna karşı ayrı bir sempatim var. Ama çok objektif olarak söyleyebilirim, İnce çok doğru bir isimdi. Zaten halkta karşılığının olduğu kısa sürede görüldü. Elbette çok önceden bu tür görevler için ekibimiz hazırlık yapıyordu. Sayın İnce´nin üslubu, söylemleri bu hazırlıklarla birleşince inanılmaz bir sinerji yarattı.

Şimdi toplumda farklı bir enerji var. Bu meydanlara da yansıyor. Sokağın sesi başka. Vatandaş değişim istiyor.

Halkımız bedava kek değil, çay değil iş istiyor. Toplumumun büyük bölümü gençlerden oluşuyor. Gençlerimiz işsiz. Babaanneler, dedeler aldıkları üç kuruş emekli maaşıyla işsiz genç torunlarına bakmak zorunda kalıyor. Gençlerimiz iş arıyor, huzur arıyor, barış arıyor. Bunun için de doğru adres bellidir. Doğru adres Cumhurbaşkanlığı´nda Sayın İnce´dir, parlamentoda CHP´dir. Gittiğimiz her yerde, konuştuğumuz herkeste, sıktığımız her elde inancımız daha da artıyor. 

Başaracağız, kazanacağız. Erzurum kazanacak, Türkiye kazanacak.?



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false