G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Sıra İlçe Belediyelerinde!

Sıra İlçe Belediyelerinde!

Sıra İlçe Belediyelerinde!

AK Partide aday belirleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanını Belirleyen Ak Parti, şimdide ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için çalışmalarına hız verdi.
Erzurum merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerde aday belirleme çalışmalarına başlayan genel merkez, 15 gün içerisinde adaylarını belirlemiş olacak. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen'in merkez ilçe Yakutiye, Palandöken ve Aziziye Belediye Başkan adaylarını belirleyici olacağı ileri sürülürken, Milletvekilleri de yoğun kulis çalışmalarını sürdürüyor. Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Milletvekili Adnan Yılmaz'ın da aday belirlemede aktif rol alacağı bildirildi.
Erzurum'un tek mimar Belediye Başkanı olan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un, yerini koruması kamuoyu tarafından beklenilirken, Aziziye'den sürpriz bir isim aday adayı oldu. Aziziye Belediye Başkanlığı için Muhammet Cevdet Orhan'ın ismi sürpriz bir şekilde ön palana çıkarken, Palandöken'de aday adayları arasındaki yarış tüm hızıyla devam ediyor.
İlçelerde ise Ak Partili mevcut belediye başkan adaylarının birçoğunun değişeceği siyasi kulislerde konuşulurken, AK Parti il yönetiminde ve ilçe teşkilatlarında görev alan çok sayıda ismin ilçelerden aday adayı olması ve bu isimlerin aday yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli