G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

SİYASET ZAMANINDA BIRAKILSIN GENÇLERİN ÖNÜ AÇILSIN

SİYASET ZAMANINDA BIRAKILSIN GENÇLERİN ÖNÜ AÇILSIN

SİYASET ZAMANINDA BIRAKILSIN GENÇLERİN ÖNÜ AÇILSIN

SİYASET ZAMANINDA BIRAKILSIN GENÇLERİN ÖNÜ AÇILSIN

Erzurum gezisi sırasında partilileriyle de buluşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 12 Eylül refarandumundan sonra Erzurum`a ilk defa geldiğini söyledi ve "Erzurum`da halkımızın yüzde 87`sinin refarandumda evet oylu vermesi bugün AK Parti`mizin arkasında durması bizim heyecanımızı ve azmimizi artırıyor. Biz AK Parti Erzurum Teşkilatı olarak, Erzurum AK Parti Teşkilatı`ndaki yöneticiler ve gönül veren kişiler olarak şöyle bir karar aldık. Bu şehirdeki her insanı kucaklamak için elimizden geleni yapacağız, kucaklayıcı olacağız. Bazı muhalefet partililerin yaptığı gibi karşıdakilere asla öteki demeyeceğiz" dedi.

?BİZİM KAYGIMIZ YOK?

Siyasetin bir müddet sonra bırakılması gerektiğine dikkat çeken Akdağ, "Siyaseti bir müddet sonra bırakacaksınız ki sizden sonra gelenler yapsın. Her ne kadar Türkiye`de siyaseti bırakma hususunda, daha çok bırakmama hususunda kararlı olanlar varsa da bizim böyle bir kaygımız yok. Bakın Başbakanımız kendisine ve diğer bütün milletvekillerine üç dönem süre biçmiş durumdadır. Üç dönemden sonra o ekibin yerine gençlerin gelmesi lazım. Bunu bugüne kadar hiçbir parti telafuz bile edememiştir" diye konuştu.

 

 

ERZURUM?DAN BAŞLAYACAK

2011`deki genel seçimlerin çalışmasını Erzurum`dan başlattıklarını ifade eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ sözlerine şöyle devam etti: "Seçim çalışmalarını Erzurum`dan başlatıyoruz. Seçime 8 ay gibi bir süre kaldı. Eğer Haziran ayında yapılırsa 7 ay kaldı. Temmuz yerine belki biraz öne alınması ihtimali var. Ama teşkilatımız çok tecrübeli ve işini bilen teşkilattır. Biz şimdiden milletimizle gönül bağlarımızı kuvvetlendirmeye devam edeceğiz. Erzurum olarak biz AK Parti oyları açısından ilk 3`e giremediğimiz zaman kendimizi başarısız sayıyoruz." 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı