G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Siyonizmin İran´dan sonraki asıl hedefi Türkiye!

Siyonizmin İran´dan sonraki asıl hedefi Türkiye!

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 2003 yılında yapmış olduğu açıklamalarda uyarılarda bulunmuş ve Siyonizmin İran´dan sonraki hedefinin Türkiye olduğunu dile getirmişti.

 

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, İran´dan sonraki asıl hedefin Türkiye olduğu konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Erbakan Hoca 2003 yılında yapmış olduğu bir konuşmada, dış mihrakların Afganistan, Irak, Suriye ve İran´a dair planlarını yürütürken Türkiye´ye ilişkin hazırlıklarını da ihmal etmediğini belirtmişti.

Yaptığı konuşmada İran´dan sonra asıl hedefin Türkiye olduğunu dile getiren Erbakan Hoca, "Türkiye´nin İsrail´e katılması hususundaki planlar harıl harıl yürütülmektedir" ifadelerini kullanmıştı.

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, şu ifadelerle birlikte uyarılarda bulunmuştu:

"Şimi bakınız, dış mihraklar Afganistan, Irak, Suriye ve İran´daki bütün planlarını adım adım uygulamaya koyarken asıl hedef hakkındaki hazırlıklarını da ihmal etmemekte... Asıl hedef nedir? Türkiye´dir! Türkiye´nin parçalanması, yumuşak lokma yapılması ve Arz-ı Mevud´un bir parçası olması dolayısıyla da İsrail´e katılması husundaki planlar harıl harıl yürütülmektedir"



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı