G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

"SP Gönüllerin Partisidir"

"SP Gönüllerin Partisidir"

"SP GÖNÜLLERİN PARTİSİ" 

Sadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ,  "AK Parti bugün İktidar olmasını Saadet Partisinin taban oylarını alarak buraya gelmiştir. AK Partiye Bu halk bugüne dek yeterli değeri vermiş başka bir deyimle saçını süpürge etmiştir.

Bu Millet AK Parti için 9 yıl süre vermiştir bu süre zarfında milletimizin hak ettiği yerlerde olmadığı şimdi herkesçe aşikardır. AK Partinin 2001 de ilk yola çıkışı da Milli Görüşçüyüz diyerek halkın içine karıştıkları içindir. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara gelmemesi için geçmişte yaşatmış olduğu birçok olumsuzlukların yeniden yaşanmaması için rahmetli hocamızın bir sözüdür derki Cumhuriyet Halk Partisi bir daha göreve gelmemek üzere mühürlenmiştir"

AĞDAĞ; SP GÖNÜLLERİN PARTİSİDİR
Sadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum millet vekili adayı Atik Ağdağ, " SP milletimizin gönlünde birinci partidir. Ancak insanımız şu kurulu düzende medya ve bir takım düşünce kuruluşlarının faaliyetleriyle, "aman oylar bölünmesin, "AKP gelmezse CHP gelir" gibi telkinler ve yönlendirmelerle, gönüllerinde padişah tahtına oturttuğu Saadet Partisi'ne sandıkta oy vermekten çekinmektedir" dedi.

SP'nin seçim çalışmalarını hızlı ve azimli bir şekilde devam ettirdiğini belirten Ağdağ,  "Bilindiği üzere davamızın lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ahrete irtihal etti. Milli görüş teşkilatları, daha liderinin acısını kalbinin en derinliklerinde yaşarken, seçim çalışmaları gelip çattı. Şunu ifade edeyim ki, tüm teşkilatlarımız babasını kaybetmiş bir evlat gibi yetimliğin acısını hissederken, liderine vefa davasına bağlılık azmiyle tüm gayretini göstererek çalışmalarına devam etmektedir. Hocamızın son nefesine kadar kurmayı hayal edip gayret sarf ettiği yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya ideallerini bizlerde son nefesimize kadar yürüteceğimizi ve yeni bir dünyanın elbet çok yakın bir zamanda kurulacağı inancını taşıdığımızı ifade etmek istiyorum.

Seçimlere 35 gün gibi kısa bir zaman kaldı. Saadet partisi olarak seçim çalışmalarımızı hızlı ve azimli bir şekilde devam ettiriyoruz. Öncecikle belirteyim ki, şuan kim ne derse desin, Saadet Partisi milletimizin gönlünde birinci partidir. Bunu yaptığımız her ziyarette bir kez daha müşahede ediyoruz. Ancak insanımız şu kurulu düzende medya ve bir takım düşünce kuruluşlarının faaliyetleriyle, "aman oylar bölünmesin", "AKP gelmezse CHP gelir" gibi telkinler ve yönlendirmelerle, gönüllerinde padişah tahtına oturttuğu saadet partisine sandıkta oy vermekten çekinmektedir. Bunun temel sebebi ise diğer partilerin bu güne kadar yapmış olduğu veya bundan sonra yapmayı vaat ettiği faaliyetler değil, bilakis meydan kavgasında kimin daha çok söz sarf ettiğidir" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı