G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

TAŞKESENLİGİL "ÖZEL İDARE GELİRLERİNİ ARTIRACAĞIZ"

TAŞKESENLİGİL

TAŞKESENLİGİL "ÖZEL İDARE GELİRLERİNİ ARTIRACAĞIZ"

TAŞKESENLİGİL "ÖZEL İDARE GELİRLERİNİ ARTIRACAĞIZ"

İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, 2015 yılının sonuna kadar il genelindeki bütün köy yollarının asfaltlanacağını söyledi.
Türkiye`nin en geniş coğrafi il ağına sahip illerinden birisi olan Erzurum`da bin 50 köy yolu bulunuyor.  İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, köy yollarının tamamının asfaltlanması için başlattıkları çalışamların bütün hızıyla devam ettiğini söyledi. Taşkesenligil, 2015 yılının sonuna kadar bin 50 köy yolunun asfaltlanması için gerekli alt yapı hazırlıklarını önemli ölçüde tamamladıklarını kaydetti. İl Genel Meclisi olarak köylerin alt yapısını iyileştirmek ve göç olayının önüne geçmek istediklerini ifade eden Taşkesenligil,`Köylerişehirleştirmek için çalışıyoruz. Bu amaçla da köy yollarının tamamını önümüzdeki 4 yıl içerisinde asfaltlayıp, köy içlerine de parke taşları döşeyeceğiz. Amacımız köyden kente göçün önüne geçebilecek alt yapıyı iyileştirmek.` dedi.

Bülent Taşkesenligil, İl Özel İdaresi`nin kirada olan menkul ve gayrimenkullerinin gelirlerine de büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Taşkesenligil, kiralarını aksatan ya da birikmiş borçları olanların 6011 Sayılı Torba Yasası`yla yeniden borçlarının yapılandırıldığına dikkat çeken Taşkesenligil, `Bütün kiracılarımızla TorbaYasa kapsamında yeniden yapılandırıldı. Kira gelirlerini önemsiyoruz. Çünkü bu gelirler ile halkımıza hizmet vereceğiz. Artık kendiyağında kavrulma dönemi başlıyor.Gelirlerimizdenasla taviz vermeyeceğiz. Hukuki olarak da gerekli takip ve tedbirleri alacağız, borçlanmalarına sadık kalmayan kiracılarımız hakkında.` diye konuştu



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı