G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

TEDAVİ OLMAK İÇİN ÇIKTIKLARI YOLDA HAYATLARINI KAYBETTİLER

TEDAVİ OLMAK İÇİN ÇIKTIKLARI YOLDA HAYATLARINI KAYBETTİLER

TEDAVİ OLMAK İÇİN ÇIKTIKLARI YOLDA HAYATLARINI KAYBETTİLER

TEDAVİ OLMAK İÇİN ÇIKTIKLARI YOLDA HAYATLARINI KAYBETTİLER

Tedavi için Erzurum?a gelen otomobildeki üç kişi meydana gelen kazada yaşamlarını yitirdi. Kazaya karışan kamyon sürücüsü ise mucize eseri kurtuldu.

ispir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi 100 metre aşağı uçuruma yuvarlanan ve hurda yığınına dönen kamyon içerisinde hafif yaralı olarak kurtuldu. Dün öğle saatlerinde İspir - Erzurum Karayolu 55. kilometrede meydana gelen trafik kazasında İspir`in Zeyrek köyünden hastaneye gitmek için yola çıkan Ahmet Ertuğ idaresindeki 41 L 7813 plakalı otomobil ile Şahin Tekin yönetimindeki 25 LL 437 plakalı kamyon çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurda yığınına dönüşürken kamyon yaklaşık 100 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlanarak Serçeme Deresi`ne düştü. Kazada otomobilin içerisindeki sürücü Ahmet Ertuğ ve hastaneye tedavi görmek için giden Ayşe Elen ile eşi Sıtkı Elen, feci şekilde can verdi. 100 metrelik uçurumdan kamyonla yuvarlanan sürücü Şahin Tekin ise mucize eseri kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Şahin Tekin, tedavi için Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı.

SİVİL SAVUNMA ÇIKARDI

Otomobil içerisinde feci şekilde sıkışarak can veren üç kişinin cesetleri savcının inceleme yapmasının ardından Sivil Savunma ve itfaiye ekiplerince güçlükle çıkarılabildi. Kazayı duyan ölenlerin yakınları olay yerine akın ederken gözyaşlarına boğuldular. Görgü tanıkları ses duymaları üzerine baktıklarında kamyonun uçurumdan yuvarlandığını gördüklerini ifade ederek, "Bir anda karşı taraftan kazayı fark ettik. Koştuk geldik. Otomobildekilerin nabızlarına baktık atmıyordu. Ölmüşlerdi. Kamyon sürücüsü ise şok yaşıyordu. Derenin üzerinde taşa çıkmış oturuyordu. Mucize eseri 100 metrelik uçurumdan nasıl sağ kurtuldu; Allah`ın takdiri ilahisi" dedi. Ölenlerin cesetleri otopsi için hastaneye kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan kaza nedeniyle İspir - Erzurum Karayolu yaklaşık 1, 5 saat trafiğe kapalı kaldı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı