G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

?Termalspor fırtına gibi başladı

?Termalspor fırtına gibi başladı

Hentbol Erkekler Süper Ligi´nin 2. Devre ilk maçında deplasmanda Bursa Nilüfer Belediyespor ile karşılaşan Aziziye Belediye Termalspor rakibini 33-31´lik skorla geçti.

Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri´nde Pazar günü Saat:17.00´de başlayan mücadelede Aziziye Belediye Termalsporbaşından sonuna üstün götürdüğü karşılaşmadan gülerek ayrıldı. Genç oyunculardan kurulu bir takımla maça çıkan Aziziye Belediye Termalspor´da; Yiğit Kocaarslan sezonun en iyi oyununu sergilerken, Orhun Hacıoğlu, Ersin Arslan, Veysel Alkış ve YuriiMankovski performanslarıyla göz doldurdu.
İkinci devreye güzel bir galibiyetle başladıkları anlatan Aziziye Belediye Termalspor Teknik direktörü Berkan Otman, ? Devre arasında 3 yabancı sporcumuz takımdan gitti. Maça ağırlıklı genç oyuncularımızdan kurulu bir takımla çıktık. Rakibimiz en son oynadığı maçta lider Beşiktaş´ı mağlup etmişti. Bunca olumsuzluğa rağmen maça çıktık ve güçlü rakibimize karşı üstün bir mücadele sergileyerek karşılaşmadan galip ayrıldık. Antalya Serik Belediyespor maçıyla çıkışışımızı devam ettirmek istiyoruz.? şeklinde konuştu.
 
Aziziye Belediye Termalspor Başkanı Abdullah Gülakar, ?Kötü gidişe Bursa Nilüfer Belediyespor maçıyla son verdik. Oyuncularımızın hepsi gayret gösterdiler. Maçı kazanabilmek adına üzerlerine düşen her şeyi fazlasıyla yaptılar.60 dakikalık mücadelenin 55 dakikasında üstün bir oyun sergiledik. Haftaya kendi evimizde oynayacağımız Antalya Serik Belediyesipor maçında aynı gayreti gösterip galip gelmek istiyoruz. Bu anlamlı galibiyeti Afrin´de, ?Zeytin Dalı Harekatı´nda görev yapan kahraman Mehmetçiklerimize armağan ediyoruz.? dedi.
 
Aziziye Termalspor Pazar günü Aziziye Spor Salonu´nda Antalya Serik Belediyespor ile karşılaşacak



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli