G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Termalspor 1. Lig hedefine koşuyor…

Termalspor 1. Lig hedefine koşuyor…

Termalspor 1. Lig hedefine koşuyor…

Hentbol 2. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, grupta 14 maçın tamamını kazanarak yarı finale çıktı. Yarı finalde de rakipleri belli olan Termalspor, dolu dizgin Birinci Lig yolunda ilerliyor.

Erzurum'un Türkiye Hentbol Ligi'ndeki tek temsilcisi olan ve birinci lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Aziziye Belediyesi Termalspor'un yarı final play off rakipleri belli oldu. Lig maçlarını namağlup lider bitiren ve dört grupta puan kaybetmeyen tek takım olarak yarı finale çıkan Termalspor, 21-23 Mart tarihleri arasında Ankara'da play off yarı final maçlarını oynayacak.

PLAY OFF RAKİPLERİ BELLİ OLDU

B Grubunu lider bitiren Termalspor, play off yarı final grubunda C grubunun ikincisi Kayseri Gençlik Hizmetleri, D grubunun üçüncüsü Diyarbakır Kayapınar Belediyesi ve A grubunun dördüncüsü İstanbul Üniversitesi ile eşleşti. Termalspor ilk maçını 21 Mart'ta İstanbul Üniversitesi ile, ikinci maçını 22 Mart'ta Diyarbakır Kayapınar Belediyesi ile ve son maçını da 23 Mart'ta Kayseri Gençlik Hizmetleri ile oynayacak. Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim ve Türkiye Hentbol Federasyonu salonlarında oynanacak karşılaşmalar sonunda grubu lider bitiren takım ile diğer üç grubun liderlerinin oluşturduğu 4 takım 27-29 Mart tarihlerinde yine Ankara'da Birinci Lig'e çıkmak için final müsabakaları oynayacak. Dört takımın mücadele edeceği finalde ilk iki sırayı alan takım Hentbol Birinci Ligi'ne yükselecek.

Hentbol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Termalspor, toplam dört grubun yer aldığı ligde, tüm gruplarda puan kaybetmeden 14 maçın tamamını kazanan tek takım oldu. Termalspor, Play Off müsabakalarının da favori ekipleri arasında gösteriliyor.

ERZURUMLUOĞLU: OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, Play Off yarı final müsabakalarının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek, Günde çift antremanla müsabakalara hazırlanıyoruz. Ekibimizin moral ve motivasyonu oldukça iyi. Grup müsabakalarında gösterdiğimiz performansı sürdürerek, önce yarı finalde grubumuzu lider bitirip, ardından final müsabakalarından da alnımızın akıyla çıkarak birinci lige yükselmek istiyoruz. Çok güçlü bir ekibimiz var ve bu ekiple hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

GÜLAKAR: EKİBİMİZE İNANARAK YOLA ÇIKMIŞTIK

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, inanmış bir ekiple yola çıktıklarını hatırlatarak, Gerek teknik heyetimiz ve gerekse oyuncularımızla iyi bir ekip oluşturduk. Grup müsabakalarında oyuncularımız müthiş bir performans sergileyerek 14 maçın tamamını farklı kazanma başarısı gösterdiler. Birinci lig yolunda ilk aşamayı kolay geçtik. Artık önümüzde yarı final ve final müsabakaları var. İnşallah önce yarı finalde grubu lider bitirip, ardından final müsabakalarını da alnımızın akıyla tamamlayarak Birinci Lig hedefine ulaşmak istiyoruz.” diye konuştu.

BAŞKAN ORHAN'A VE TARAFTARA TEŞEKKÜR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın da maddi-manevi her zaman yanlarında olduğuna işaret eden Gülakar, Belediye başkanımızın bize olan güvenini boşa çıkarmadığımız için çok mutluyuz. İnşallah tam hedefe ulaşarak, bu şampiyonluğu kendisine hediye etmek istiyoruz. Ayrıca evimizde oynadığımız müsabakalarda da bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve maçlarımıza katılarak desteklerinin yanısıra, oyuncularımıza ve teknik heyeti artı bir motivasyon sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ORHAN, YÖNETİM, TEKNİK HEYET VE OYUNCULARI KUTLADI

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Fahri Başkanı ve Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da grup müsabakalarında el ettikleri başarıda dolayı yönetim, teknik heyet ve oyuncuları kutladı. Yarı final ve final müsabakaları öncesinde de tüm ekibe başarı dileyen Başkan Orhan, şunları söyledi: Belediyemiz sportif faaliyetleri kapsamında kurduğumuz Termalspor'un elde ettiği başarı bizleri olduğu kadar, hemşehrilerimizi de gururlandırdı. Ligde 14 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen bir ekibimiz var ve artık önümüzde final sayılabilecek sadece altı maç kaldı. İnşallah tüm ekibimiz ligdeki sinerjisini yarı final ve final müsabakalarına da taşıyarak, ilimizi Hentbol Birinci Ligi'nde de temsil etme onurunu yaşarız. Tüm teknik heyet ve oyucularımızı kutluyor, önce yarı final, sonra da final müsabakalarında başarılar diliyorum.”



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı