G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

TOKİ Erzurum´da hak sahiplerine kura çekti

TOKİ Erzurum´da hak sahiplerine kura çekti

TOKİ tarafından Erzurum´un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi´nde inşa edilen 1.410 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum´un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi´nde inşa edilen 1.410 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.
Kura töreni 9 Ekim, Pazartesi günü Erzurum Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu´nda noter huzurunda gerçekleştirildi.
Vatandaşlardan yoğun ilgi gören projede, 20´si 2+1, 1.390´ı 3+1 planında inşa edilen 1.410 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.
TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında 05.11.2015 tarihinde imzalanan protokol kapsamında ?Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi?nde toplam 1.650 konutun yanı sıra 2 ticaret merkezi, 2 cami inşa ediliyor.  Konutlar hiç peşinatsız 240 ay vade ile satışa sunuldu. Başlangıç taksitleri 2+1 konutlar 353 TL´den 3+1 planındaki konutlar için ise 521 TL´den başlıyor.
Cephe tasarımlarında modern mimari anlayış hâkim kılınarak geleneksel konutlarda yer alan mimari cephe elemanları modernize edildi. Ahşap görünümlü cephe kaplamaları ve söveler kullanıldı. Mahalle konseptli projede, yerleşim alanı dükkânları, camisi, meydanları, parkları, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.



https://www.toki.gov.tr/AppResources/UserFiles/files/Satis/Erzurum/Yildizkent/ks80m2.pdf

https://www.toki.gov.tr/AppResources/UserFiles/files/Satis/Erzurum/Yildizkent/ks100m2.pdf

https://www.toki.gov.tr/AppResources/UserFiles/files/Satis/Erzurum/Yildizkent/ks120m2.pdf



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli