G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

TÖRENLER YENİ ERZURUM STADYUMUN`DA YAĞILACAK

TÖRENLER YENİ ERZURUM STADYUMUN`DA YAĞILACAK

TÖRENLER YENİ ERZURUM STADYUMUN`DA YAĞILACAK

TÖRENLER YENİ ERZURUM STADYUMUN`DA YAPILACAK

25.Dünya Üniversiteler Kış Oyunları?nın açılış ve kapanış seremonilerinin ardından bakıma alınan stadyum, yenileme çalışmalarından sonra 19 Mayıs törenleri için hazır hale getirildi.
Geçtiğimiz sene Atatürk Üniversitesi Stadyumunda yapılan törenlerin bu sene Yeni Erzurum stadyumuna alınması ve kutlama programı hakkında Valilikten bir açıklama yapıldı. Açıklamada, öğrencilerin saha içerisinde yapacakları gösteriler ve vatandaşların gösterecekleri ilginin dikkate alınarak, törenlerin 22 bin seyirci kapasiteli Yeni Erzurum Stadyumunda yapılmasının daha uygun görüldüğü belirtildi.

Bu sene 92. yıldönümü kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk?ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı saat 09.00?da Havuzbaşındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Programa saat 10.00?da Yeni Erzurum Stadyumunda devam edilecek.
19 Mayıs 2011 Perşembe günü havanın yağmurlu olması ve tören alanının gösteri yapılmasına elverişli olmaması durumunda ise; saat 09.00?da çelenk sunma töreni yapılacak, geçit töreniyle gösteriler dışındaki bölümler ise aynı gün, saat 10.00?da Cemal Gürsel Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Geçit Töreni ve gösteriler ise, 21 Mayıs 2011 Cumartesi günü saat 10.00?da Yeni Erzurum Stadyumunda yapılacak.
Valilik açıklamasında ayrıca, bütün vatandaşların törenlere davetli olduğu ve katılımlarının beklendiği belirtildi. 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 8.1 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu