G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Turhan Özyazanlar: Siz onur kazanacaksınız biz kariyer

Turhan Özyazanlar: Siz onur kazanacaksınız biz kariyer

Turhan Özyazanlar: Siz onur kazanacaksınız biz kariyer

Teknik adamlık tarihinde 12 ayrı takımda şampiyonluk sevinci yaşadığını belirten BB Erzurumspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, "Bu takımın şampiyon olmasını en çok ben ve ekibim istiyor. Bu takım şampiyon olursa, Erzurum onur kazanacak. Biz ise hem para hem kariyer kazanacağız" dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi veren BB Erzurumspor, teknik heyeti dün basın toplantısı düzenledi. Kulüp Binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Mavi-beyazlı takımın Teknik Patronu Turhan Özyazanlar, K. Maraş maçını değerlendirirken, kalan maçlarla ilgili olarak da düşüncelerini anlattı. Ekip olarak Erzurum`a şampiyonluk sevinci yaşamaya geldiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, hedefe beş maç sonunda ulaşacaklarına inandığını söyledi. Yapılan olumsuz eleştirilerin yersiz olduğunu vurgulayan Özyazanlar, "Biz buraya şampiyon olmaya geldik. Takım şampiyon olursa, Erzurum`daki yönetici, taraftar, basın onur kazanacak. Oysa biz hem para hemde kariyer kazanacağız. Onun için bu takımın şampiyon olmasını herkesten çok ben isterim" dedi.

12 şampiyonluğum var

Mavi-beyazlı takımın hocası Turhan Özyazanlar, teknik adamlık kariyerinde çalıştırdığı 12 takımın şampiyon olduğuna dikkat çekerek, "Benim 6 aydan fazla süre ile çalıştırdığım takım, ya da benden sonra göreve gelen teknik adamların yönetimindeki takımlar şampiyon oldu. Bugüne kadar hayatımda yer alan 12 takım şampiyon oldu" dedi. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor(İstanbul Başakşehir), Özsahraicedid,Yalovaspor, Alibeyköyspor, Samsunspor, Güngören, Diyarbakır BBSK, İSKİ Spor ve DSİ Spor kulüplerinde şampiyonluk gören tecrübeli teknik adam, bugünlerde Erzurumspor`un şampiyon olması için ekibi ve futbolcu arkadaşları ile birlikte ter döktüğünü ve kafa yorduğunu söyledi.

Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız

Kafalarında sadece şampiyonluk bulunduğunu belirten BB Erzurumspor Teknik Patronu Turhan Özyazanlar, kapılarını dış dünyaya kapatıp, tamamen ilk önce Bayburt maçını düşündüklerini söyledi. Hafta sonu komşu iki ilin takımının karşı karşıya geleceğine değinen Özyazanlar, "Bayburt deplasmanına mutlak kazanmak için gideceğiz. İnanıyorum ki, çetin bir mücadele olacak, kazanan takım olmak istiyoruz. Biz Erzurumspor olarak ligin son maçının son saniyesine kadar şampiyonluk için savaşacağız. Taraftarımızdan da bize inanmasını ve güvenmesini istiyoruz" dedi.

22 bin taraftar nerede görülmüş

Tek hedeflerinin şampiyonluk ve ligin 34. Haftası sonu itibari ile ilk sırada olmanın hesaplarını yaptıklarını belirten Özyazanlar, "Biz ekip olarak buraya geldikten sonra hep Erzurum`un başarısını düşünüyoruz. 14 maçtır yenilmeyen bir takım var sahada. Ligde zirve yarışındaki rakibimiz olan K. Maraş maçında 2 gol atmışız, 8-9 net gol pozisyonumuz var, ama olmadı, kazanabileceğimiz maçı berabare bitirdik. Bireysel hatalardan kaynaklanan goller yedik" dedi. K. Maraş BBSK maçındaki muhteşem taraftar atmosferini unutmayacağını belirten tecrübeli teknik adam, "Demek ki, doğru işler yapıyoruz ki, 22 bin taraftar tribüne geliyor. 3. Ligde oynayan bir takım 22 bin taraftar çekiyor. Bu dünyanın neresinde görülmüş. Bizi doksan dakika destekleyen ve motive eden taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Nurullah Pala/Pusula



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli