Tarih: 18.04.2015 16:01

Turizm haftasında kadınlar ev yemekleri ile yarıştı

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl 15-22 nisan tarihleri arasında kutlanan " Turizm Haftası " hafta içerisinde yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.
 
Dedeman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Turizm ve Otelcilik Meslek ) Lisesinde yemek yarışmasıdüzenlendi. Dereceye giren 1. 2.ve 3 .lere Altın ile çeşitli hediyeler verildi. Jüri üyeliğini İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde folklor araştırmacısı görevinde bulunan Muhsin Koç, Dedeman Meslek Lisesi ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Mevlüde  Daşbaşı ve Atatürk Üniversitesi Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Programı Erzurum Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Erkan Denk in yaptığı Yemek yarışmasına Vali yardımcısı Ertuğrul Egemen, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hasan Mazlumoğlu  Müd. Yard. Handan Güneş  Şube Müdürü Ahmet Rüşen ve çok sayıda vatandaş katıldı.Yarışmacılar yarışmaya Erzurumun  yöresel  çorba Tatlı ve yemeklerini yaparak katıldılar.Çorba dalında Meryem Fidan 1 .,Duygu Haşıloğlu 2. Miraç Sefakoçak 3. Oldu.
Yemek dalında Serpil Sizer 1.,Hale İpek 2. Oğuzhan Kabal ise 3. Oldu.
Tatlı dalında Hanım Güngör 1. Hakdan Medetoğlu 2. Emine Dursun  ise 3. Olarak derece elde ettiler. Dereceye girenlerin ödüllerini Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen , Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hasan Mazlumoğlu ile Okul Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda yemek  Jürisi  Mevlüde Daşbaşı verdi.
erzurummedya.net



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
4745585657