G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ÜNSAL KIRAÇ´TAN TARAFTARLARA ÇAĞRI: ?TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM OLMALI?

ÜNSAL KIRAÇ´TAN TARAFTARLARA ÇAĞRI: ?TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM OLMALI?

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Ünsal Kıraç, Mavi Beyazlıların bu sezon bir üst lige çıkacağını ifade etti.

Kıraç, Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Aynalı ile birlikte Erzurumspor Tesisleri´nde düzenlediği basın toplantısında, Palandöken Kartalları´nın ligdeki durumuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Kıraç, ?Şartlar ne düzeyde gelişirse gelişsin bu dönem Erzurumspor´umuz bir üst lige yükselecektir? dedi. Kıraç, şöyle devam etti: ?Biz bu hedefin taahhüdünü sizlere vermiştik. Bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´in bu konuda inanılmaz maddi ve manevi desteği var. Kulüp Başkanımız Ali Demirhan Beyefendi´nin de büyük desteğiyle birbirlerine inanmış, güvenmiş, kenetlenmiş tek bilek, tek yürek olmuş 30 kişilik bir yönetimle ?Şampiyonluk´ parolasıyla bu yola çıktık ve emin adımlarla hedefimize ilerliyoruz. Zira bugüne kadar aldığımız neticeler bunun bir göstergesidir. Şahsen bu inancımdan, ilk haftalardaki ağır aksak ilerleyişimizde bile, hiç bir şey kaybetmedim. Ümitsizliğe ya da biçareliğe hiç düşmedim. Zira yaptığımız çalışmaların olumlu, olgun ve neticeye ulaşabilecek, hedefe ulaşabilecek bir çalışma olduğuna gerçekten inanıyordum. Bunu tekrar yineliyorum, tekrar diyorum ki, biz yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, seyirci camiasıyla, basınıyla, Erzurum´un kadirşinas halkıyla birlikte Allah´ın izniyle bu işi başaracağız. Buna olan inancımı bir kez daha yineliyor ve altını çiziyorum.?

 

?HEDEFLERİMİZ ÇOK BÜYÜK?

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Kıraç, kulüp olarak büyük hedefler taşıdıklarını ifade etti. Kıraç, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Siz eğer bir hedefe kilitlenmişseniz, o hedefe ulaşacağınıza önce kendiniz inanacaksınız. Kendiniz inanmazsanız çevrenizdekileri hiç inandıramazsınız; inandıramadığınız gibi de ulaşmak istediğiniz neticeyi kesinlikle elde edemezsiniz. Bizim, ?Bu sezonu ikinci bitirelim, üçüncü bitirelim ya da iyi bir yerde bitirelim, küme düşmeyelim´ diye böyle bir şey aklımızdan geçmiyor. Buna futbolcusuyla, teknik heyetiyle, burada bu işe gönül vermiş seyircisi ve basınıyla hep birlikte eğer göğüs gerer, omuz verirsek göreceksiniz ki sezonun sonunda sevinenler bizler olacağız.  Tekrar altını çiziyorum, yetmeyecek arkadaşlar.  Sezonun sonundaki kutlamış olduğumuz şampiyonluk Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un nihai hedefi de değildir, ulaşması gereken hedefi de değildir, sadece merdivenin birinci basamağıdır. Allah nasip ederse o birinci basamağı geçmiş olacağız. Arkası gelecek, inşallah 2016-2017 Futbol Sezonu´nda da bir üst kümeye daha çıkacağız. PTT 1. Lig´den Süper Lig´e çıkış hedefimizi de zaman gösterecek.?

 

TARAFTARLARA ÇAĞRI: ?TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM OLMALI?

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Vekili Kıraç, Mavi Beyazlı taraftarlara çağrıda bulunarak, ?Tıpkı o 1968´deki ilk günkü heyecan gibi tribünler tıklım tıklım olmalı. Erzurumspor´un kadirşinas seyircisini Erzurum tribünlerini doldurmaya ve sonuna kadar destek, ama tam destek, vermeye davet ediyorum. Şuanda futbolcu kardeşlerimizin kendilerine öyle bir inancı, öyle bir güveni geldi ki, 90´ıncı dakikaya 1-0 yenik girmiş olsalar dahi verilen 2-3 dakikalık uzatma süresinde skoru değiştirecek güçteler.

İdmanlarda da görüyoruz şuanda futbolcularımızda öyle bir algı var ki ?Karşımıza kim çıkarsa çıksın yeneriz´  şuanda gelinen nokta bu? Futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu arada kulübün bir hedefi var, gelecek yıllarda alt yapımızdan en az 5-6 futbolcunun, yani iskeleti Erzurumlu kardeşlerimizden yetiştirerek sahaya sürmektir? diye konuştu.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı