G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Vali Altıparmak ve Başkan Sekmen'den, Başsoy'a Ziyaret

Vali Altıparmak ve Başkan Sekmen'den, Başsoy'a Ziyaret

Vali Altıparmak ve Başkan Sekmen'den, Başsoy'a Ziyaret

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret etti.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) 55. yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere kente gelen Vali Altıparmak ve Başkan Sekmen, Başkan Başsoy'dan Erzincan ve kurum çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Başkan Sekmen, Başsoy'a görevinde başarılar dileyerek, "Erzincan; modern mimarisi ve gelişmeye müsait yapısıyla Doğu Anadolu Bölgesi'nin şirin vilayetlerinden biridir. Değerli başkanımız eminim ki can Erzincan'ı muhteşem bir hale getirir" dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Başsoy, ziyaret anısına konuklarına Erzincan'ın simgesi olan çift başlı kartal işlemeli plaket hediye etti. Sekmen ve Altıparmak daha sonra Büyük Erzincan Oteli'nde düzenlenen KUDAKA'nın toplantısına katıldı. Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir'in başkanlığındaki toplantıya Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ile diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda Erzurum, Bayburt ve Erzincan ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. - ERZURUM



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı