G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

"Ya Yapsınlar Yada Doldursunlar"

"Ya Yapsınlar Yada Doldursunlar"

 

"YA YAPSINLAR YADA DOLDURSUNLAR"

Yıldız kent Osman Gazi Mahallesi sakinleri; Yenişehir ve Yıldız Kent arasındaki Yimpaş inşaat alanının güvenliği sağlanmazsa her an birileri zarar görebilir.

Yıllar önce YİMPAŞ Holding tarafından Erzurum'a yaptırılması planlan ve bu doğrultuda temeli atılan Alış Veriş merkezi'nin inşaatının yarım kalması sonrası tinercilerin mekanı haline gelmesi mahalle sakinlerini korkutuyor. Yıldız kent Osman Gazi Mahallesi sakinleri “Yenişehir ve Yıldız Kent arasındaki Yimpaş inşaat alanının güvenliği sağlanmazsa her an birileri zarar görebilir.”

Baliciler ve tinercilere barınak haline gelen inşaat çevresinde güvenliğin zayıf olması mahalle halkını tedirgin ediyor. Büyük tehlike arz eden inşaat alanının ortadan kaldırılması yada güvenliğin sağlanmasının şart olduğunu söyleyen mahalleliler.

Özellikle Akşam saatlerinde inşaat alanında bali ve tinerci çocukların olduğunu ve yoldan geçen insanları rahatsız ettiğini söylediler. Mahalle sakinleri ayrıca inşaat alanının  hemen karşısında bulunan parkta oturan aile ve çocuklar içinde tehlike arz eden bu inşaatın akıbetini merak ediyorlar. Vatandaşlar, inşaat alanını tinercilerden, balicilerden ve fuhuş yuvasına çeviren bu kişilerden temizlenmesinin gerektiğini aksi halde bu insanların mutlaka bir gün bu yolu kullanan yada parkta oturan aile ve çocuklardan birilerine zarar verebileceğini belirterek belediye ve emniyetten bu inşaat çevresinde güvenlik önlemleri alınmasını istediler.

GÜVENLİK İSTİYORLAR
Osman Gazi Mahalle sakinleri her yaz adeta şantiye alanına dönen Mahallede  inşaat yapımları süresince yeterli tedbir alınmadığı için hemen her köşede olan inşaatlar tinerciler için potansiyel sığınaklar haline geliyor. Osman gazi Mahallesin de oturan ve ismini vermek istemeyen bu vatandaş yapılan inşaatların gerek kendi bünyelerinde adamlarının inşaatlarda güvenlik açısından görevlendirilmesini gerekse il emniyetinin bu çevrelerde yeterli önlemler alınmasını istediklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 14 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.1 ° / 5.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 14.7 ° / 5.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu