G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Yakutiye Kaymakamlığı bin 500 aileyi sevindirecek

Yakutiye Kaymakamlığı bin 500 aileyi sevindirecek

Yakutiye Kaymakamlığı bin 500 aileyi sevindirecek

85031İHSAN KUMRU-Yakutiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Ramazan ayı süresi içinde bin 500 aileye kişi başı 150 TL nakdi yardım yapacak.

Yakutiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerini güldürüyor.

Yakutiye Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Fethi Yurtaş, Yakutiye SYDV olarak Ramazan ayında  bin 500 aileye 225 bin TL nakdi yardım yapacaklarını  söyledi.

Yurtaş, ?Yakutiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ramazan ayında bin 500 aileye aile başı 150TL nakdi yardım yapacağız. Nakdi yardım yapmamızın nedeni maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılaması adına böyle bir çalışma başlattık. Bu ramazan ayında da gıda yardımı yerine kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılasın maksadıyla nakdi yardım yapmayı uygun gördük. Yine ayrıca 9 bin aile 2 ton kömür yardımlarımız devam ediyor. Dar gelirli vatandaşların yardım isteklerini büyük bir titizlikle inceleyen vakıf personeli, kurum imkanlarıyla sokak, sokak, mahalle, mahalle gezerek çalışma yapıyoruz. İlçemizin en ücra köşelerine kadar gidip, çalmadık kapı bırakmayacağız. Tüm dar gelirli ailelere ulaşacağız. Her zaman devam eden yardımlar, Ramazan ayında da devam edecek. Yoksul ailelerimize gösterdikleri ilgi ve yakınlıktan dolayı, personelimi de teşekkür ediyorum.? dedi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli