G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Yarı Yıl Tatili Yoğunluğu Başladı

Yarı Yıl Tatili Yoğunluğu Başladı

Yarı Yıl Tatili Yoğunluğu Başladı

 

Üniversitede okuyan öğrencilerin sınavlarının sona ermesi ve Yarı yıl Sömestr Tatilinin başlamasıyla başka şehirlerden Erzurum´a gelen ve Erzurum´dan memleketlerine dönen öğrenciler seyahat firmalarına akın etti. Otogarda bilet bulmanın zorlaştığı şu günlerde otobüslerin biri perona yanaşırken diğeri ise hareket ediyor.

Yaşanan yolcu yoğunluğu hakkında bilgi veren Esadaş Turizm ve Otelcilik Müdürü Selami Tan, ?Bizim beklediğimiz günlerden biriydi bu. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla biz de de yoğunluk başladı. Şu anda tüm hatlarımızdaki otobüs seferleri hemen hemen dolu. Yüzde yüze yakın bir kapasiteyle çalışıyoruz. Çok yoğun olan bölgelerde ek seferler yaparak öğrencilerimizin mağduriyetini gidermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde hava durumunu takip ediyoruz. Meteorolojiyle de görüşüyoruz. Ona göre de tedbirlerimizi aldık. Herkesi sağlıklı bir şekilde ulaşacağı noktaya ulaştırmak için elimizden gelen tüm çabaları sarf ediyoruz? dedi.

Yaşanan yoğunluk hakkında bilgi veren Esadaş Turizm ve Otelcilik Müdürü Selami Tan, "Şuan bütün seyahat acenteleri yoğunlukla ilgileniyorlar. Bütün yolcularımızın en rahat şekilde seyahat etmeleri için hepimiz seferberiz. Ama şu var ki kış şartlarından dolayı öğrencilerimiz ve yolcularımız seyahat etmenin nasıl rahat olabileceğini düşünüyorlar. Veya yol şartlarımızın nasıl olabileceğini düşündükleri için seyahat acentelerimizin hepsini tek tek gezerek, yol şartlarını sorarak, hangi araçlarda daha rahat olduklarını sorarak seyahat ediyorlar. Biz acenteler olarak tüm bu yolcularımızın rahatlığı için uğraşıyoruz. Ama tabi ki bu yoğunlukta, bugün ve yarın en yoğun zamanlarından bir tanesini yaşıyor yarıyıl tatili. İnşallah biz istiyoruz ki bütün yolcularımız rahatlıkla ulaşsınlar ailelerine, mutlu huzurlu ulaşsınlar. Biz de elimizden geldiği kadar bu hizmetin arkasındayız? ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli