G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Yaşlılar İçin Aşıklar Atışacak

Yaşlılar İçin Aşıklar Atışacak

Yaşlılar İçin Aşıklar Atışacak

YAŞLILAR İÇİN AŞIKLAR ATIŞACAK  

Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce Halk Eğitim Merkezinde tören düzenlendi. 
Programa Vali yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Eyüp Tavlaşoğlu ve Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel düzenlenen programa katıldı. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın’ın açılış konuşmasının ardından Erzurum Müftülüğü İl Vaizi Yaşar Ateş İslam dininin yaşlılara verdiği önemi vurguladı. 

Programda daha sonra Medya Komedi Grubu tarafından salondaki izleyicilere komedi tiyatro sahnelendi. Yaşlılara karşı duyulması gereken hassasiyete tema alan oyun, izleyiciler tarafından yoğun alkış aldı. 

Tiyatro oyunundan sonra sahneye Erzurumlu aşıklar çıktı. Karşılıklı olarak atışan aşıklar büyük bir ilgiyle izlendi. Daha sonra hareketli müziklerin çalmasıyla, salonda bulunan yaşlı misafirler hep beraber halay çekerek renkli görüntüler sergilediler. Aşıkların müzik şöleninden sonra program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı