G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

YAVİLİOĞLU; KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTIK

YAVİLİOĞLU; KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTIK

YAVİLİOĞLU; KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTIK

YAVİLİOĞLU; KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTIK

Ak Parti Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu, daire müdürlerini ve çalışanları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Orman Bölge Müdürlüğü ve İl Çevre Müdürlüğünü ziyaret eden Dr. Yavilioğlu, Erzurum şartlarında zor bir görev yaptıklarını belirterek, çevreye karşı herkesin mutlaka bilinçli olmasını istedi.
Orman Bölge Müdür Vekili Baki Ekinci`yi makamında ziyaret eden Yavilioğlu, personel ile görüştü, görüş alış verişinde bulundu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün, `Yeşili görmeyen gözler renk zevkinden mahrumdur" sözüyle başlayan Dr. Yavilioğlu, "AK Parti hükümeti döneminde taşkın koruma yani dere ıslahı ve ağaçlandırma konusunda büyük adımlar atıldı. 92 taşkın korumayla Türkiye`de en çok dere ıslahını burada yapıldı. Bu yıl yapılacak 20 taşkın korumayla bu sayı 112`ye ulaşarak burası rekor kırılacak. Dağların çıplak olmasından dolayı yaşanan taşkınları önlemek için muazzam bir ağaçlandıma seferberliği başlatıldı. Şimdiye kadar 30 milyon fidan dikildi, 10 milyon fidan daha toprakla buluşturacak" dedi.
ÇEVRE İL
MÜDÜrLÜĞÜNE
ZİYARET
Ak Parti Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Çevre İl Müdürü Muammer Toraman`ı ziyaret etti. Burada da personelle tek tek tokalaşan Yavilioğlu, gördüğü ilgilen oldukça memnun kaldı.
Bir müddet Çevre İl Müdürü Muammer Toraman ile görüşen Dr. Yavilioğlu, "Çevre kirliliğini tetikleyen birçok sorunla müdürlüğümüz yakınen ilgilendiğini biliyoruz. Yapılan denetimler ile kirlilik ortalamasında Erzurum ilklerden sonlara kadar geriledi." şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı