G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Yaz spor okulları için geri sayım

Yaz spor okulları için geri sayım

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, geleneksel olarak her yıl yapılan Yaz Spor Okulları 21 Haziran´da start alacak.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, geleneksel olarak her yıl yapılan Yaz Spor Okulları 21 Haziran´da start alacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, tüm öğrencileri spor yapmaya davet etti. 

Tüm Türkiye´de okulların tatile girmesinin ardından şimdide Yaz Spor Okulları´nın heyecanı sardı. Erzurum´da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Yüz Spor Okulları´na yüzlerce öğrenci katılacak. 21 Haziran´da start alacak olan Yaz Spor Okulları´nın kayıtları Erzurum GHSİM´de devam ederken, futbolun yanında salon sporları, mücadele sporları, atletizm, uzak doğu sporları, kış ve buz sporlarında spor kursları düzenlenecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şimdiden Erzurum´daki tüm ailelere ve öğrencilere seslenerek yaz spor okullarına davet etti. Erzurum merkez ilçelerinin yanında tüm ilçelerde yaz spor okulları açacaklarını ve buralardaki antrenörlerin öğrencileri çalıştıracağını belirten Taşkesenligil, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Spor Genel Müdürlüğümüz her yıl yaz spor okulları açıyor. İl Müdürlükleri olarak bu spor okullarını biz organize ediyoruz. İnanıyorum ki, bu yıl da Yaz Spor Okullarımıza yüzlerce öğrenci iştirak edecek" dedi.

ÖĞRENCİLERİ DAVET ETTİ

Erzurum şehir merkezi dahil 20 ilçede yapılacak olan Yaz Spor Okulları´nda Erzurum GHSİM en az beş bin öğrenciye spor branşlarında spor branşlarında kurs vermeyi planlıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 29 Haziran´da yapılacak olan resmi açılış töreni ile birlikte yaz spor okullarının başlayacağını belirtirken, 21 Haziran´dan itibaren öğrencilere kurs verilmeye başlayacağını açıkladı. Erzurum GHSİM´nin Yaz Spor Okulları kapsamında Atletizm, Voleybol, futbol, basketbol, hentbol, güreş, eskrim, judo, jimnastik, okçuluk, masa tenisi, bisiklet, boks, karate, tenis, tekvando, muay thai , kick boks, dağcılık ve doğa sporları, badminton, güreş, kayak, tekerlekli kayak, hokey, Yüzme, curling, buz pateni, buz hokeyi ve short track gibi spor branşlarında kurslar verecek. Kayıtların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Çocuk ve gençlere spor bilincini aşılayarak sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak, onların özgüven ve takım ruhu aşılamak, sevgi gibi kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla spor okulları düzenliyoruz. Kayıtlarımız şu an devam ediyor" dedi. Taşkesenligil, öğrencilerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ilçe müdürlüklerine de başvuru yapılabileceği ifade etti. Taşkesenligil,Yaz Spor Okulu´nun, 29 Haziran´da düzenlenecek açılış töreni ile resmi olarak başlayacağı kaydetti.
 


Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false