G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

YOK MU MİRAÇ İÇİN HAYIRSEVER BİRİLERİ?

YOK MU MİRAÇ İÇİN HAYIRSEVER BİRİLERİ?

YOK MU MİRAÇ İÇİN HAYIRSEVER BİRİLERİ?

ŞİRKET elemanı olarak, asgari ücretle çalışan bir babanın 10 yaşındaki oğlu Miraç.

Dünyalar tatlısı bir çocuk o.

Görenlerin, dönüp bir daha baktığı ve güzelliğine hayran kaldığı talihsiz Miraç, ne yazık ki, anadan doğma engelli, iki bacağı yok ve üstelik kalbi delik.

İMKB İlkokulu´nda okuyan, sadece Erzurum´un değil, tüm Türkiye´nin tanıdığı Miraç Öğmen´e, devlet tarafından bağlanan 790 TL tutarındaki ?ağır engelli? maaşı, ?çocuğun protez bacakla yürüyebildiği ve ellerini kullanabildiği? gerekçesiyle iki yıl önce kesilmiş.

AĞIR ENGELLİ SAYMADILAR

Baba Savaş Öğmen, Palandöken Devlet Hastanesi´nin verdiği ?ağır engelli? raporunun, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından tam aksi yönde verilen ?ağır engelli değildir? raporuna itiraz etmiş, ancak bir sonuç alamamış.

Geçtiğimiz haftalarda, amcası ile birlikte okuldan evine giderken, şehir magandaları tarafından, ?neden yavaş yürüyorsunuz? diye dövülen küçük Miraç´a, bugünlerde ?acil yardım? gerekiyor.

Protezlerinin değişmesi gereken Miraç´a, dolayısıyla da ailesine yardım etmek isteyen, fitre ve zekatlarını bağışlamayı düşünen hayır sahipleri için, baba Savaş Öğmen´in telefon numarasını, ?dikkat çeksin? diye manşetten verdik. 0535 275 08 19 numaralı telefonu arayarak, doğrudan Miraç´a yardım yapabilirsiniz. 

/resimler/2017-6/23/0402297639354.jpg



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false