G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Zekai Kaya`ya Seçmenden yoğun ilgi

Zekai Kaya`ya Seçmenden yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Adayı Zekai Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Gürcükapı Polis merkezi, Özel Hareket Şube Müdürlüğü ve Kriminal Polis Laboratuvarı Erzurum Şube Müdürlüğüne nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerinin ardından ilçe teşkilatlarını ve seçim stantlarını gezen MHP Milletvekili adayı Zekai Kaya vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yakutiye İlçe Başkanlığı, Aziziye İlçe Başkanlığı, Aziziye Kadın Kolları İrtibat Bürosu, Palandöken İlçe Başkanlığı, Palandöken Kadın Kolları İrtibat Bürolarını ziyaret eden Kaya, buradan Cumhuriyet Caddesi'nde kurulan seçim standına geçti. Partililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Kaya, seçim standında broşür dağıtıp vatandaşlara çiçek verdi.

Cumhuriyet Caddesi'nde gezerek vatandaşlara karanfil dağıtan Kaya vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Halkın teveccühünden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Zekai Kaya, Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye'nin teminatı olduğunu, kendilerinin Türk milletine hizmet etmekten onur duyduklarını ve Allah'ın izni milletin teveccühleriyle Erzurum'da birinci parti olacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti.

Kaya, seçim standındaki ziyaretini görüntüleyen basın mensuplarına da karanfil vermeyi ihmal etmedi.



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı