Tarih: 27.09.2010 06:50

BAYRAMOĞLU ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

BAYRAMOĞLU ÜRETİMİNE BAŞLIYOR 

1987 yılından beri yem üretimi yapan ve bir çok bölgenin yem ihtiyacını karşılayan Bayramoğlu Yem ve Un Sanayi A.Ş 2011`de un üretimine başlıyor.

Yem üretimiyle Türkiye`nin markası haline gelen Bayramoğlu Yem ve Un Sanayi A.Ş un üretimine başlıyor. Teknolojinin son imkanlarının kullanılacağı un fabrikası 2011`de hizmete girecek. Günlük 350 ton üretim yapmayı hedefleyen Bayramoğlu, Türkiye`deki bir çok bölgenin yanı sıra bazı Avrupa ülkelerinin de un ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Bölgenin un ihtiyacının yüzde 70 oranında Çorum, Amasya, Konya, Kayseri ve Gaziantep`ten geldiğini belirten Bayramoğlu Yem ve Un Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Bayramoğlu, Sadece Erzurum`un değil, Bir çok bölgenin ve Avrupa ülkesinin un ihtiyacını karşılayacak un fabrikasını hayata geçireceklerini söyledi. Günde 30 ton un üretimi yapmayı hedeflediklerini de belirten Bayramoğlu, " Kuracağımız fabrikanın kapasitesi günlük 350 ton un üretiyor. Modern ve son teknolojiyle donatılmış fabrikamızı biran önce faaliyete geçirmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Fabrikamız hizmete girdiği zaman Doğu Anadolu Bölgesi`nin yanı sıra Doğu Karadeniz ve Orta Karadeniz`e de un göndereceğiz. Ayrıca Kuzey Irak, Suriye, İran Azerbaycan ve Gürcistan`la da görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

DÜNYANIN EN MODERN 
FABRİKALARINDAN BİRİ 
OLACAK

1987`den beri yem üretimiyle hizmet veren ve Türkiye`nin önde gelen firmaları arasında yeralan Bayramoğlu Yem ve Un Sanayi A.Ş, un üretimiyle de adından söz ettirecek. Büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı yemleriyle bölgede hizmet veren Bayramoğlu`nun un sektöründe de iddialı olduğunu belirten işletme ortaklarından Nazım Bayramoğlu, " Günde 350 ton üretim yapacak olan tesisimiz bölgenin katma değerine ve istihdamına da katkı sağlayacak. İnşaat aşamasını bitirdik. Bir aya kadar makinelerin yerleştirmesine başlayacağız. 2011 yılında da üretime başlıyoruz. Erzurum`a böyle bir hizmeti kazandıracağımız için çok mutluyuz" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
4745585657