Tarih: 15.07.2015 23:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan Çalışanlara Bayram Müjdesi

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Havalimanı inşaatında katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu.

 

ÇALIŞANLARA BAYRAM HEDİYESİ

Proje kapsamındaki tüm çalışanlara 5 şirket tarafından bu bayram için 2 bin 500´er lira hediye verileceğini açıklayan Erdoğan, şunları söyledi:

 

"PROJELERİMİZ TÜRKİYE´YE GÜÇ VE HEYECAN KATIYOR"

"Projelerimiz Türkiye´ye güç ve heyecan katıyor. Kanal İstanbul´u da gerçekleştirmemiz gerekiyor. İstanbul farklı bir cazibe merkezi haline gelebilir. Hazmedemeyenler var. Neler söylemediler. 2018 yılının ilk çeyreğinde Türkiye´nin kazanacağı bu Havalimanı gururumuz olacak.Tıpkı Marmaray gibi. Milletime sesleniyorum işsizim diyen oparetörlere, kamyon şoförlerine sesleniyorum.

 

ELBETTE TEK PROJEMİZ BURASI DEĞİL

Vietnam´dan buraya şoför getirdik, burada şoför aranıyor. Buyurun burada iş var. Maalesef yan gelip yatarak para kazanmaya alışanlar var. Sendika, sigorta var. Ücretler de fena değil. Böyle bir yerde gel çalış. İşletmeye geldikten sonra da yüzbin kişi burada görev yapacak. Elbette tek büyük projemiz burası değil.

 

MİLLET OLARAK GURURLANACAĞIZ

Şuan Sabiha Gökçen´de 628 uçak iniş-kalkış yapıyor. Sıkıntı var. Burasının önemi ortada. Millet olarak gururlanacağız. İnşallah yüz bin araç geçişi kapasiteli Avrasya Tüneli de yine hızla sürüyor. Bu tüneli de 2017´de açmayı hedefliyoruz. Marmaray´dan milletimiz yararlandı. Bizi bölmek isteyenlere karşı beraberliğe ihtiyacımız var. 78 milyonluk nüfusumuzla hep birlikte Türkiye olacağız. Tek millet, tek bayrak, tek vatan olacağız. Millet kavramı içinde her türlü etnik kimliği barındıran kavramdır. Bunu farklı yerlere çekmenin anlamı yok.

 

BAYRAMI BAYRAM GİBİ KUTLAYANLARDAN OLALIM

Bizim ikinci bir bayrağımız olamaz. Devlet içinde devlet asla olamaz. Bu bayram bu şantiyede çalışanları sevindirin dedim. Bu bayram için 2 bin 500´er lira hediye verecekler. 5 firmamıza da teşekkür ediyorum. Veren el, alan elden her zaman üstündür. Onlar da bu güzelliği yaptılar. Bayramı bayram gibi kutlayanlardan olalım."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
4745585657