Tarih: 29.12.2011 15:02

KADRİ BELGİN EŞİNDEN SONRA OĞLUNU DA KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

KADRİ BELGİN EŞİNDEN SONRA OĞLUNU DA KAYBETTİ 

Bingöl`de canlı bombanın üzerine atlayarak şehit olan Hatice Belgin`in eşi Kadri Belgin`in acısı yaralı oğlunun da hayatını kaybetmesiyle katlandı. Bingöl`de canlı bombanın üzerine atlayarak şehit olan Hatice Belgin`in eşi Kadri Belgin`in acısı yaralı oğlunun da hayatını kaybetmesiyle katlandı. Acılı Baba Belgin, "Bunlar Allah`a nasıl hesap verecek?" dedi.  
Kadri Belgin, terör saldırısında ağır yaralanan ve dün vefat eden oğlu Veysel Belgin`in cenazesini Ankara Adli Tıp Kurumu`ndan aldı. 

Burada önce oğlunun cesedini teşhis eden Kadri Belgin, daha sonra bir açıklama yaptı. Terör saldırısına destek verenlerin belki de yakalanamayacağını belirterek, "Bu işe destek verenler Allah`a nasıl hesap verecek?" diye konuştu. Kadri Belgin, oğlunun cenazesini taşıyan araçla birlikte hava alanına hareket etti.  
29 Ekim`de Bingöl`de çocuklarıyla Bayram alışverişine çıkan Hatice Belgin, bombalı kadın teröristin üzerine atlamış, olayda Belginle birlikte 3 kişi hayatını kaybetmiş, 21 kişi de yaralanmıştı. Patlamada Hatice Belgin`in çocuklarından Veysel(16), Ceylan (14) ve Hazal (11) yaralanmıştı. Veysel Belgin, tedavi için getirildiği Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybetti. Belgin`in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumunda bulunuyordu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
4745585657